Audiovisuals i interactius tàctils per a impactar en esdeveniments de març a Barcelona

marc pantalles led barcelona

En el post actual com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils volem exposar les principals fires i congressos que se celebraran al març a Barcelona. Principalment en Fira Barcelona i el CCIB. A més, exposarem el nostre catàleg d’interactius tàctils i audiovisuals i com impactar en aquests esdeveniments de març.

Fires i congressos de març a Barcelona

  • Only Tattoo Barcelona

La convenció internacional del tatuatge de Barcelona tornarà a celebrar-se de l’1 al 3 de març en Fira Barcelona Montjuïc. Un esdeveniment únic dedicat al sector del tatuatge.

  • Nutraceuticals Europe Summit & Expo

La fira i congrés internacional d’ingredients funcionals, novell foods i producte final serà celebrada els dies 6 i 7 de març en el CCIB de Barcelona.

  • Photo Fòrum Fest

Un any més, del 13 al 15 de març, se celebrarà en Fira de Barcelona Montjuïc el major festival fotogràfic d’Europa, Photo Fòrum Fest. Un esdeveniment on se celebrarà una fira comercial, congressos i xerrades professionals.

  • Saló de l’ensenyament

Entre els dies 13 i 17 de març de 2024 se celebrarà el Saló de L’ensanyament dins de la setmana de la formació i treball celebrada en Fira Barcelona Montjuïc. Sent el lloc de presentació de tota l’oferta formativa de Catalunya.

  • Futura

Dins de la mateixa setmana de la formació i treball se celebrarà el saló Futura, el saló dels màsters i postgraus. Aquest saló, on es presentarà la formació postuniversitària, tindrà lloc els dies 15 i 16 de març de 2024.

  • B-Travel

El saló del turisme de Barcelona se celebrarà del 15 al 17 de març en Fira Barcelona Montjuïc. Sent la plaforma líder del viatger final més gran d’Espanya.

  • Bio-Europe Spring

Els dies 18, 19 i 20 de març se celebrarà en el CCIB de Barcelona l’esdeveniment Bio-Europe Spring. Dedicat a la comunitat biofarmacéutica mundial per a elevar les associacions en ciències de la vida.

  • Alimentària & Hostelco

El gran saló bianual internacional de l’alimentació i les begudes, Alimentària, tindrà lloc del 18 al 21 de març en Fira Barcelona Gran Via. Un esdeveniment de grans dimensions que no deixa de créixer edició a edició en nombre d’assistents i expositors. En les mateixes dates i continuant amb la seva unió reeixida amb Alimentària se celebrarà el saló internacional de l’equipament per a la restauració i l’hostaleria, Hostelco.

  • ICHNO Congress

El congrés bianual de la societat europea de radioteràpia i oncologia se celebrarà en Fira Barcelona Montjuïc del 21 al 23 de març.

  • Handmade Festival Barcelona

Entre els dies 22 i 24 de març se celebrarà Fira Barcelona Montjuïc l’esdeveniment Handmade Festival Barcelona. Sent el lloc ideal per a sentir una experiència única del Do it Yourself.

Lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils a Barcelona

En aquests esdeveniments multitudinaris és essencial comptar amb elements capaços de fer destacar a les empreses participants. Elements com els que ofereix la nostra empresa especialitzada en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils.

Tenim un ampli catàleg d’audiovisuals i dispositius tàctils. Dins de l’apartat d’audiovisuals disposem de pantalles led, pantalles led circulars, pantalles led d’exterior, televisors i estructura truss. I dins de l’apartat de dispositius tàctils de gran grandària, disposem de pantalles tàctils, tòtems tàctils, tòtems tàctils d’exterior, quioscos multimèdia tàctils, dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent gegants i taules tàctils. Aquest ampli catàleg ens permet adequar-nos les necessitats de cada client, estand i lloc de presentació.

Si desitja comptar amb una manera única i cridanera de destacar en els esdeveniments corporatius que participi la seva empresa durant el mes de març a Barcelona, no dubti a contactar amb nosaltres. Des de la nostra seu de Barcelona li oferim el lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils per a ciutats de tota Espanya i Europa, com Madrid, València, Lleida, Bilbao, Màlaga, Milà, Lió, Berlín… Vesteix el nostre Instagram, LinkedIn, Facebook o YouTube per a observar algun dels nostres últims muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.