València: fires de setembre, octubre i novembre

lloguer tactils valencia fires

Entre els mesos de fires de setembre, octubre i novembre se celebren diversos esdeveniments corporatius en Fira de València. En el post actual volem exposar que esdeveniments corporatius i com les empreses poden impactar en els mateixos mitjançant audiovisuals i interactius tàctils.

Fires de setembre, octubre i novembre a València

Setembre

Home Tèxtils Premium by textilhogar

Entre el 19 i 22 de setembre tindrà lloc la fira Home Tèxtils Premium by Textilhogar. Serà el lloc de presentació de les novetats del sector tèxtil. Amb representació de les principals marques d’aquest.

Fira Hàbitat València

En les mateixes dates se celebrarà la fira Fira Hàbitat. És l’esdeveniment dedicat al món del moble i il·luminació de València. És el principal aparador internacional per a la indústria espanyola de l’hàbitat. Sent l’aparador ideal per als sectors del moble, il·luminació, decoració, entapissat i descans. En conjunt amb la fira Home Tèxtils Premium són el lloc adequat on conèixer les novetats del sector.

Octubre

Iberflora

La fira Iberflora se celebrarà del 3 al 5 d’octubre en Fira de València. Serà el lloc de trobada dels amants de la planta ornamental. En ella es presenten les novetats del sector i és el lloc de trobada de les principals marques del sector.

Fireu’ip 2023

Entre el 17 i 19 d’octubre tindrà lloc en Fira de València la fira Fireu’ip 2023. Esdeveniment dedicat als sectors de sistemes de construcció seca, falsos sostres, aïllaments tèrmics, aïllaments i condicionaments acústics… en l’esdeveniment de presenten les novetats de diversos sectors relacionats amb la construcció.

Funermostra

Dels dies 18 a 20 d’octubre se celebrarà en Fira de València la fira Funermostra. És la fira internacional de productes i serveis funeraris. En l’esdeveniment es donen cita els principals professionals i empreses del sector. Presentant les novetats del sector.

Novembre

Festa i noces

L’esdeveniment celebrat en Fira de València del 10 al 12 de novembre, Festa i noces, serà l’esdeveniment dedicat a al món de les noces, festes i esdeveniments. Sent el lloc ideal per a conèixer tots els proveïdors, marques i novetats del sector.

Energy global expo & Congress

Entre els dies 14 i 16 de novembre se celebrarà l’esdeveniment Energy Global Expo & Congress. L’esdeveniment dedicat a les energies i transició ecològica. Serà el punt de trobada dels principals actors del sector.

Ecofira

La fira internacional de les solucions mediambientals se celebrarà entre el 14 i 16 de novembre. En conjunt amb Energy global expo & Congress serà el lloc ideal per a conèixer les innovacions i novetats que ajudaran a la societat en la conservació del medi ambient.

Dos ruedas

El saló de la moto i de la bici de València se celebrarà del 24 al 26 de novembre de 2023 en Fira de València. En l’esdeveniment es presentaran les novetats de les principals marques del sector. Sent el lloc de reunió dels amants del món de les dues rodes.

LLOGUER D’AUDIOVISUALS I INTERACTIUS TÀCTILS A VALÈNCIA PER A FIRES

SB Service som especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils a València. Els nostres tòtems tàctils, quioscos multimèdia, en forma de telèfon intel·ligent, pantalles tàctils, estructura truss, pantalles led interior, pantalles led d’exterior… Impacten en esdeveniments corporatius de València. Aconseguint que la presència en els esdeveniments corporatius sigui un èxit per als nostres clients.

No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís, de les nostres tarifes i serveis. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.