Audiovisuals en lloguer a Barcelona, impacta en els teus esdeveniments

lloguer audiovisuals catalunya

El lloguer d’audiovisuals és cada vegada més comú per a realitzar grans espais efímers amb elements cridaners i atraients. L’ús d’audiovisuals per a esdeveniments a Barcelona li permetrà impactar als presents en l’esdeveniment. El seu ús és ideal per a esdeveniments multitudinaris com a fires, congressos, salons, exposicions…

El fet de ser essencials per a impactar en l’audiència present en esdeveniments multitudinaris, fa que les ciutats que més demanden el lloguer d’audiovisuals siguin Barcelona . Ja que són les ciutats d’Espanya on se celebren un major nombre d’esdeveniments corporatius multitudinaris. Aquests motius fan que la nostra empresa s’hagi especialitzat en interactius tàctils i audiovisuals en lloguer per a Barcelona. A continuació, exposem els audiovisuals en lloguer amb els quals podrà impactar en els seus potencials clients.

Catàleg d’audiovisuals en lloguer per a Madrid i Barcelona

Truss

Dins del Truss comptem amb Truss quadrat, Truss circular i Truss negre. El truss és un element audiovisual que permet el desenvolupament d’estructures efímeres de gran grandària. Es caracteritzen per ser estructures compostes per alumini, de baix pes i fàcil maneig i muntatge.

Aquestes característiques fan que siguin ideals per a esdeveniments efímers. Gràcies a poder desenvolupar de manera ràpida grans estructures. Permetent en els curts períodes de muntatge disponibles en els esdeveniments corporatius crear les estructures que desitgi el client.

Pantalles led en lloguer

Les pantalles led en lloguer és el tipus d’audiovisuals més demandats per part dels nostres clients. Ja que permeten el desenvolupament de pantalles gegants led en lloguer. Les pantalles led es componen per cabinets de 50 x 50 cm, que són units segons les necessitats i desig de cada client. Aconseguint grans pantalles led per a esdeveniments. Pantalles led gegants en la grandària que desitgi el client. Aconseguirà que la seva informació arribi a l’audiència present. Comptem amb pantalles led de qualitat píxel pitch p 2.8 i p 3.9 amb freqüència de 3840 Hz. Aconseguint una imatge d’alta qualitat, que permetrà mostrar la seva informació en la millor qualitat possible.

VideoWall

El videowall destaca per crear grans pantalles en lloguer mitjançant la unió de monitors led. SB Service comptem amb pantalles gegants en lloguer realitzades mitjançant videowall en les grandàries de 46” i 55”. Podent crear pantalles de 2×2 i 3×3. Aconseguint grans pantalles que aconseguir fer arribar la seva informació a l’audiència present. Els diversos monitors que conformen el videowall tenen una separació de 1.8mm i resolució FHD, aconseguint una imatge d’alta qualitat.

Televisors en lloguer

SB Service comptem amb una àmplia varietat de televisors en lloguer per a esdeveniments. Com a fires, exposicions, estands, salons, congressos… Aquesta àmplia varietat ens permet adequar-nos a les necessitats de cada client. El seu ús permet mostrar de manera cridanera la informació de la seva marca. Comptem amb televisors en lloguer en les següents grandàries: 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″ i 75″ en qualitat 4k i 80” en qualitat FHD.

SB Service som especialistes en lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments, com a congressos, fires, exposicions, salons… De tota Espanya. Sent la nostra principal àrea de treball les ciutats de Madrid i Barcelona. També, altres ciutats com Saragossa, València, Màlaga, Girona, Lleida, Bilbao, Tarragona, Vigo, Sevilla… Hem participat en fires com MWC, Fitur, Smart City, SIMO, ISE, Meat Attraction, Infarma, SMOPYC, FIMA…

Si desitja comptar amb aquests tipus d’audiovisuals per a Barcelona o una altra ciutat d’Espanya. No dubti a contactar-nos, l’informarem de les nostres tarifes i serveis sense compromís. Com ha observat en el post actual comptem amb una àmplia varietat d’audiovisuals en lloguer, amb l’objectiu d’adequar-nos a les necessitats de cada client i esdeveniment. Visiti el nostre Instagram i YouTube podrà conèixer els nostres últims muntatges mitjançant audiovisuals i interactius tàctils.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.