Fires a Barcelona al setembre: Com destacar?

lloguer pantalles led barcelona

En el post actual, com a especialistes en el lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals a Barcelona, volem exposar les principals fires i congressos que se celebressin a la ciutat de Barcelona durant el mes de setembre. També, volem exposar com el nostre catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils poden impactar en aquests esdeveniments multitudinaris.

Quines fires se celebraran a Barcelona al setembre?

 • MetalBarcelona i Robomàtica

Del 13 al 14 de setembre se celebrarà, en Fira Barcelona Gran Via, l’esdeveniment líder del sector del metall, automatització i robòtica industrial. Serà el punt de trobada dels professionals del sector i es presentaran les novetats d’aquest.

 • Congrés Nacional d’Oncologia

Entre els dies 19 i 22 de setembre tindrà lloc, en Fira Barcelona Montjuïc, el congrés anual de la societat espanyola d’oncologia mèdica.

 • SBC Summit Barcelona

El cim d’operadors, proveïdors i reguladors de la indústria de les apostes i el joc en línia entre els dies 20 al 21 de setembre en Fira Barcelona Montjuïc.

 • The District

Entre els dies 20 i 22 de setembre se celebrarà en Fira Barcelona Gran Via el saló professional internacional líder del sector immobiliari, The District.

 • Congrés Europeu Neurocirurgia

El congrés europeu de neurocirurgia se celebrarà del 24 al 28 de setembre en Fira Barcelona Montjuïc. Serà el lloc de reunió dels professionals del sector.

 • Alimentària FoodTech

Del 26 al 29 de setembre se celebrarà en Fira Barcelona Gran Via el saló internacional de maquinària, tecnologia, processos i ingredients per a la indústria alimentària. Serà el lloc ideal per a conèixer les novetats en equipament, tecnologia i ingredients que integra la cada de valor de la producció i conservació d’aliments i begudes.

Interactius i audiovisuals a Barcelona

Dispositius tàctils

 • TÒTEMS TÀCTILS INTERIOR

Un dels dispositius tàctils més sol·licitats pels nostres clients són els tòtems tàctils d’interior. Destaquen per la seva gran grandària i tecnologia tàctil per a aconseguir atreure les mirades dels presents. Comptem amb tòtems tàctils de 49″, 55″ i 65″.

 • TÒTEMS TÀCTILS EXTERIOR

A més, disposem de tòtems tàctils d’exterior. Disposen de les mateixes característiques que els tòtems d’interior, però amb índex de protecció IP65. Podent ser utilitzats en l’exterior.

 • QUIOSCOS MULTIMÈDIA TÀCTILS

També, comptem amb quioscos multimèdia tàctils, formats per la unió de pantalles tàctils amb suports. Creant dispositius tàctils en forma de faristol. Ideals per a mostrar catàlegs, menús, mapes…

 • EN FORMA DE TELÈFON INTEL·LIGENT

Els dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent gegants són els tipus de dispositius tàctils que més assoleixen atreure l’atenció dels presents. Oferint una experiència similar a les de l’ús d’un telèfon intel·ligent tradicional, però, en una pantalla de gran format.

 • PANTALLES TÀCTILS

Finalment, comptem amb pantalles tàctils. Sent els dispositius tàctils més versàtils. Ja que podran ser situats en qualsevol lloc mitjançant els suports amb rodes o suports de paret.

Audiovisuals

 • PANTALLES LED D’INTERIOR I EXTERIOR

Una manera única i cridanera de cridar l’atenció dels presents en esdeveniments corporatius i fer arribar la seva informació a un gran nombre de presents és el lloguer i ús de les pantalles led d’interior i exterior. Les pantalles led permeten crear grans pantalles gràcies a la unió dels mòduls led. Podent crear des de petites pantalles led de 2x1m fins a grans pantalles led com les pantalles de 5x3m. Aquesta gran versatilitat permet adequar les mateixes a les necessitats de cada estand i client.

 • ESTRUCTURA TRUSS

Dins de l’apartat d’audiovisuals per a llogar destaca l’estructura truss. Tan quadrada com circular. Sent l’estructura truss un element essencial per al desenvolupament i col·locació de diversos parts de l’estand. Sent els elements ideals per a col·locar pantalles led, elements de decoració, so, il·luminació…

 • TELEVISORS

Una altra manera de destacar en esdeveniments corporatius és mostrant una imatge dinàmica i cridanera dins de l’estand mitjançant la col·locació de televisors en lloguer. Comptem amb televisors de 32″ fins a 85″. Adequant-se fàcilment a les necessitats de cada estand i espai disponible.

PROVEÏDORS DE DISPOSITIUS TÀCTILS I AUDIOVISUALS

SB Service som proveïdors de dispositius tàctils i audiovisuals per a fires, congressos, salons, exposicions, esdeveniments… Celebrats a Barcelona. I altres ciutats d’Espanya i Europa, com Madrid, València, Saragossa, Milà, Tolosa, Lió, Berlín… Si desitja impactar amb els nostres interactius tàctils i audiovisuals en esdeveniments, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem dels nostres serveis i productes per llogar. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.