Com impactar en esdeveniments de març 2023 a Barcelona?

lloguer audiovisuals dispositius tactils marc barcelona

Al llarg del mes de març de 2023 se celebraran en Fira de Barcelona multitud d’esdeveniments corporatius. En el post actual volem exposar les tres principals fires que se celebressin al llarg d’aquest mes i com impactar en aquestes.

Fires i salons més importants de març a Barcelona

Infarma

Aquest any 2023 torna a Barcelona el gran esdeveniment corporatiu dedicat al sector de la farmàcia, Infarma 2023. Aquest esdeveniment se celebra anualment de manera alternativa entre Barcelona i Madrid. Serà la tornada a la normalitat de la fira Infarma després de les edicions celebrades en Pandèmia, aquesta edició tindrà lloc del 14 al 16 de març.

És la trobada europea de farmàcia que integra el Congrés Europeu d’Oficina de Farmàcia i el Saló de Medicaments i Parafarmàcia. Sent el lloc ideal per a conèixer les novetats del sector, compartir coneixement i generar noves oportunitats de negoci per a les empreses participants. L’esdeveniment acull al voltant de 33.000 participants any rere any.

Saló de l’Ensenyament

Entre el 15 al 19 de març se celebra en Fira de Barcelona el Saló de l’ensenyament. En les mateixes dates se celebrarà, també, el Saló Futura. Aquesta sinergia crea la setmana de la formació i treball de Barcelona. El Saló de l’Ensenyament és el saló dedicat al món acadèmic, per a l’orientació i oferta d’estudis. El Saló Futura dedicat a l’orientació acadèmica dels estudiants post universitaris.

Aquest esdeveniment reuneix any enrere any un gran nombre de visitants, la majoria estudiants, que desitgen conèixer l’oferta acadèmica a la qual poden optar.

B-Travel

L’ultimo gran esdeveniment que se celebrarà en Fira de Barcelona serà el Saló B-Travel 2023. Aquesta edició tindrà lloc del 24 al 26 de març. És l’esdeveniment més gran d’Espanya dedicat al públic viatger final. En l’esdeveniment es reuneixen les principals agències de viatges, hotels, operadors de creuers, transport i empreses de serveis turístics.

L’edició 2022 va aconseguir atreure un total de 20.384 visitants, amb la participació 100 expositors directes i 500 expositors indirectes. Sent el lloc ideal per a conèixer possibles destinacions turístiques i altres ofertes turístiques.

En aquests tipus d’esdeveniments multitudinaris, en què participen un gran nombre d’empreses del mateix sector, aquestes tenen l’objectiu d’impactar i fer arribar la seva informació al nombre més gran possible d’assistents a l’esdeveniment. La nostra empresa té la finalitat de solucionar aquesta necessitat de les empreses participants, per aquest motiu, comptem amb diversos elements cridaners amb els quals impactar en esdeveniments corporatius.

Què li oferim per a impactar en aquests esdeveniments corporatius de Barcelona?

Audiovisuals

Una manera d’impactar en els presents en esdeveniments corporatius és disposar d’elements audiovisuals. La nostra empresa té pantalles led, televisors i estructura truss circular i quadrada. Destaquen les pantalles led d’interior i exterior, amb píxel pitch de 3.91 o 2.8. mitjançant el lloguer de les pantalles led les empreses poden disposar de pantalles led gegants en la grandària que desitgin. Sent un dels elements més sol·licitats en tot lloc d’esdeveniments corporatius, per la seva capacitat d’impacte.

Dispositius tàctils de gran format

A més, d’audiovisuals, la nostra empresa disposa de dispositius tàctils de gran format. Disposem de tòtems tàctils, tòtems tàctils d’exterior, tòtems tàctils giratoris, quioscos multimèdia tàctils, taules interactives tàctils i pantalles tàctils. Tots formats per pantalles tàctils 4k amb tecnologia multitouch, de 10 punts tàctils simultanis. La seva grandària i tecnologia interactiva aconsegueixen atreure totes les mirades i que un gran nombre de presents desitgin interactuar amb la informació de la seva marca.

Aquesta àmplia varietat d’elements impactants i cridaners, podrà comptar amb una manera única i nova de fer arribar la informació al nombre més gran possible de visitants en Infarma 2023, Saló de l’ensenyament o B-Travel. Gràcies a la nostra àmplia varietat podem adequar-nos a les necessitats de cada client, estand i tipus d’esdeveniment.

Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i serveis per al lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a Infarma 2023, Saló de l’ensenyament o B-Travel celebrats a Barcelona. O un altre esdeveniment celebrat en tota Espanya, en ciutats com València, Saragossa, Bilbao, Madrid… Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.