Audiovisuals i tàctils per a fires de febrer i març a Saragossa

lloguer tactils saragossa

En el post actual, com a especialistes per a llogar d’audiovisuals i interactius tàctils a Saragossa, volem exposar les principals fires i esdeveniments que tindran lloc en Fira de Saragossa els pròxims mesos de febrer i març. A més, exposarem el nostre catàleg per a llogar per a aquestes fires i com l’ajudaran a atreure l’atenció dels presents en els esdeveniments corporatius.

Fires a Saragossa de febrer i març

Enomaq 2023

Del 14 al 17 de febrer tindrà lloc en Fira de Saragossa el Saló Internacional de Maquinària, Tècniques i Equips. Aquest gran esdeveniment acull els salons Enomaq, Oleomaq, E-Beer, Tecnovid i Oletec. Com en les edicions anteriors Fira de Saragossa es converteix en el punt de trobada dels professionals del sector. Que podran conèixer les novetats del sector i realitzar nous contactes i contractes amb altres empreses i professionals.

Smagua 2023

El saló internacional de l’aigua i del medi ambient, Smagua 2023, se celebrarà del 7 al 9 de març en Fira de Saragossa. El saló és el gran aparador tecnològic per a la indústria de l’aigua i del medi ambient. Sent un dels salons més importants del sector a Europa que se celebra de manera bianual.

Spaper 2023

En les mateixes dates, del 7 al 9 de març, se celebrarà el Saló Internacional de la maquinària i equips per a la cel·lulosa, paper i cartó en fira de Saragossa. Aquesta edició serà la tercera edició del certamen. Que és un punt de trobada per a professionals i empreses de la indústria.

Expofimer 2023

La Fira internacional de Manteniment d’Energies Renovables, Expofimer 2023, se celebrarà el 8 i 9 de març en Fira de Saragossa. És l’esdeveniment dedicat a les empreses i professionals del sector. Que podran conèixer en l’esdeveniment les novetats del sector.

Figan 2023

Finalment, exposem la celebració de l’esdeveniment Figan 2023 celebrat del 28 al 31 de març. És la Fira Internacional per a la Producció Animal. És l’epicentre de la innovació i la tecnologia del sector agropecuari. En l’esdeveniment es reuneixen els principals professionals i empreses del sector.

Catàleg d’audiovisuals i dispositius tàctils en lloguer

Audiovisuals per a esdeveniments

Dins del nostre apartat d’audiovisuals en lloguer comptem amb pantalles led, televisors i estructura truss circular i quadrada. Destacant les pantalles led per la seva capacitat d’impactar i atreure l’atenció dels visitants en esdeveniments. Gràcies a poder crear pantalles gegants en un curt període de temps gràcies a la seva estructura formada per la unió de mòduls led.

Interactius tàctils a Saragossa

També, comptem amb l’apartat de dispositius tàctils de gran format. Format per tòtems tàctils, tòtems tàctils d’exterior, tòtems giratoris tàctils, quioscos interactius, taules tàctils i pantalles tàctils. El lloguer d’interactius tàctils a Saragossa permet mostrar la seva informació d’una manera diferent. Oferint una experiència interactiva als visitants.

Si desitja comptar amb alguna d’aquestes maneres per a atreure l’atenció dels presents en esdeveniments corporatius de Saragossa, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes i serveis de lloguer per a fires, congressos, salons… De Barcelona, Madrid, Bilbao, Saragossa… Visiti els nostres Instagram i YouTube podrà conèixer els nostres últims muntatges.

 

Posicionament SEU desenvolupat per PosicionandoT.