Audiovisuals i tàctils per a fires de febrer i març a València

març valencia lloguer audiovisuals interactius

Fira de València és un dels grans recintes firals de l’estat espanyol. En aquest gran recinte firal se celebren una àmplia varietat d’esdeveniments corporatius. En el post actual presentem els principals esdeveniments que tindran lloc al febrer i març a València i com impactar en ells amb els nostres interactius i audiovisuals.

Fires de febrer i març a València

  • El meu beu i jo

El saló del bebè i les noves famílies se celebrarà en Fira de València del 25 al 26 de febrer de 2023. Aquesta fira anual és el saló dirigit a les famílies en el qual es donen cita les principals marques del sector del bebè, de la infància i de la futura i recent mamà. Sent el lloc ideal per a conèixer les novetats i tendències del sector.

  • Cevisama

Del 27 de febrer al 3 de març se celebrarà l’esdeveniment Cevisama. Dedicat al sector ceràmic, equipament per a bany i pedra natural. Aquest gran esdeveniment torna per a presentar les propostes innovadores i les tendències del sector. Serà el punt de trobada i reunió dels principals professionals i empreses del sector.

  • Saló del Còmic de València

El saló del còmic de València torna del 3 al 5 de març a la ciutat. Sent l’esdeveniment més gran sobre el còmic i entreteniment de València. Serà el punt de trobada dels amants del còmic, les principals marques del sector seran presents.

  • Forinvest

L’esdeveniment Forinvest torna a València del 8 al 9 de març. Serà el punt de trobada del sector financer empresarial de l’estat. Compta amb una trajectòria de 15 anys i en la passada edició van participar més de 2.000 expositors i 80.000 visitants. Sent un esdeveniment multitudinari on els professionals del sector podran conèixer les novetats d’aquest.

  • Terra Eco

Terra eco celebrarà la seva primera edició del 22 al 23 de març en Fira de València. La fira aquesta destinada a la producció ecològica. Neix amb l’objectiu d’impulsar i potenciar al sector agroalimentari ecològic. L’esdeveniment vulgui donar visibilitat i dinamitzar les innovacions dels sectors ecològics.

Com impactar en aquests esdeveniments corporatius?

La nostra empresa li ofereix una manera única i cridanera d’impactar en aquests esdeveniments corporatius celebrats en Fira de València. Comptem amb un ampli catàleg d’interactius tàctils i audiovisuals amb els quals impactar en esdeveniments corporatius. L’apartat d’audiovisuals compost per pantalles led, televisors i estructura truss quadrada i circular. I l’apartat d’interactius tàctils compost per tòtems d’interior tàctils, tòtems giratoris tàctils, tòtems digitals d’exterior, quioscos digitals tàctils, taules tàctils, en forma d’Smartphone i pantalles tàctils.

Destaquen el poder d’impacte de les pantalles led i dels interactius tàctils. Les pantalles led destaquen per permetre crear pantalles gegants d’alta qualitat. Amb les quals arribar al gran públic present en aquests esdeveniments. I els interactius tàctils destaquen per permetre oferir una experiència interactiva als usuaris. Que podran interactuar i conèixer la seva informació d’una forma única. Podent desenvolupar aplicacions tàctils, jocs, sortejos… Qualsevol mena d’experiència interactiva que desitgi desenvolupar la seva empresa.

Si desitja comptar amb algun dels nostres dispositius tàctils i/o audiovisuals per a la seva presència en esdeveniments corporatius, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes i serveis, sense compromís. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a conèixer els nostres muntatges.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.