Impacti amb tàctils i audiovisuals en les fires de maig i juny a Madrid

lloguer dispositius tactils maig madrid

El sector firal i de serveis per a estands estem d’enhorabona observant com s’estan celebrant multitud de fires, congressos, salons, exposicions… Omplint els calendaris firals dels grans recintes firals de l’estat, com Madrid, Barcelona i València. Com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils destaquem, en post actual, les fires i congressos celebrats al maig i juny en IFEMA, Madrid, i el nostre servei de lloguer de tàctils i audiovisuals.

Fires i congressos de maig i juny en IFEMA, Madrid

Maig

 • Expofranquicia: la primer101a fira del mes de maig serà Expofranquicia del 5 al 7 de maig del 2022. És la fira de franquícies internacional.
 • Congreso ASLAN: el congrés ASLAN se celebrarà entre el 18 al 19 de maig del 2022. Serà el congrés especialitzat en la innovació digital i ciberseguretat.
 • Heart Failure 2022: el congrés de la societat de cardiologia europea se celebrarà en IFEMA, Madrid del 21 al 24 de maig.
 • SIMA: del 26 al 29 de maig tindrà lloc AVENC 2022 en IFEMA, Madrid. Serà el punt de trobada dels professionals del sector immobiliari.
 • MCE – Madrid Car Experience: del 27 de maig al 5 de juny del 2022 se celebrarà l’esdeveniment on es presenten les novetats, últimes tecnologies i tendències de l’automòbil.

Juny

 • 2022 EAGE Annual: del 5 al 9 de juny se celebrarà la conferència i exhibició de la indústria de la geociència i l’enginyeria.
 • Organic Food Iberia i Eco Living Iberia: els dos esdeveniments tindran lloc del 8 al 9 de juny. Serà la fira internacional de referència en la Península Ibèrica del sector ecològic.
 • Feria del Taxi: de l’11 al 12 de juny tornarà a IFEMA, Madrid, la Fira del Taxi. És l’esdeveniment de reunió dels professionals del sector del taxi.
 • Tecma: la fira internacional d’urbanisme i medi ambient que se celebrarà del 14 al 16 de juny del 2022.
 • SRR: del 14 al 16 de juny del 2022 tindrà lloc la fira internacional de la recuperació i el reciclatge.
 • Fòrum de las Ciudades: el fòrum de les ciutats és l’esdeveniment d’espais urbans per al benestar humà, celebrat del 14 al 16 de juny.
 • Global Mobility Call: és el congrés més exposició que se celebrarà del 14 al 16 de juny del 2022 sobre la mobilitat sostenible.
 • Genera: del 14 al 16 de juny se celebrarà la Fira internacional d’Energia i Medi ambient celebrada en IFEMA, Madrid.
 • World ATM Congress: el congrés serà la conferència més gran a escala internacional sobre gestió del trànsit aeri, tindrà lloc del 21 al 23 de juny del 2022.
 • World Dog Show: del 23 al 26 de juny se celebrarà en IFEMA, Madrid, l’exposició canina més important en l’àmbit internacional.

Lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils

SB Service li oferim un ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per a fires, congressos, exposicions… Per a tots els esdeveniments celebrats en IFEMA, Madrid. També, a Barcelona, València, Berlín, Lió, Milà, París, Saragossa, Marsella, Bolonya, Lleida, Bilbao, Mallorca… Comptem amb un ampli catàleg format per audiovisuals i interactius tàctils.

Audiovisuals

Un dels serveis més demandats per a la celebració de fires i congressos són els audiovisuals, ja que permeten el desenvolupament de pantalles gegants i estructures efímeres. En SB Service comptem amb pantalles led, vídeo walls, estructura truss i televisors per a llogar. Comptem amb diverses grandàries que pot observar en audiovisuals.

Dispositius tàctils

A més del lloguer d’audiovisuals comptem amb un ampli catàleg de dispositius tàctils per llogar. En forma de Telèfon intel·ligent, quioscos tàctils, tòtems d’exterior publicitaris, tòtems giratoris, tòtems d’interior, taules amb pantalles tàctils i pantalles tàctils de gran format. Tots els dispositius tàctils compten amb pantalles tàctils de gran format amb ordinador i Wi-Fi. Podent ser personalitzats mitjançant aplicacions amb jocs, mapes, catàlegs interactius, sortejos, enquestes, memoris…

Si desitja impactar en l’audiència present en fires i congressos d’IFEMA al maig i juny no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem, sense compromís.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.