Audiovisuals i tàctils en lloguer per a ISE 2022

ISE 2022 lloguer audiovisuals

De l’1 al 4 de febrer del 2022 tindrà lloc en Fira de Barcelona la fira ISE 2022. Serà la primera edició completa que se celebrarà a la ciutat comtal de la fira ISE. A causa de la pandèmia de la Covid-19 l’edició 2021 no va poder celebrar-se amb normalitat, passant la primera edició del certamen que havia de celebrar-se a Barcelona, després del canvi de seu des d’Amsterdam, a aquest any 2022.

La fira ISE és la principal fira a escala mundial d’integració de sistemes audiovisuals. És el lloc ideal per a conèixer les novetats del sector audiovisual i la tecnologia a escala internacional. El lema de l’edició actual de la fira ISE 2022 és «Aixecar-se, Reconnectar. Encendre el futur», lema que evoca l’objectiu del sector per reiniciar-se i marcar el futur de la societat.

Catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per llogar per a ISE 2022

Audiovisuals

Dins de l’apartat del nostre catàleg per llogar destaquen els audiovisuals. Conformat per pantalles leds, vídeo wall, televisors i Truss. A continuació, exposem les principals característiques dels nostres audiovisuals per llogar a Barcelona.

  • Pantalles ledsSB Service tenim una àmplia varietat de pantalles led per llogar per a esdeveniments. Permetent crear pantalles gegants per llogar per a esdeveniments. La unió dels cabinets de 50 x 50 amb qualitat p2.8 i p3.9 amb freqüència 3840 HZ podem crear pantalles leds de 3×1.5m3.5x2m4.5×2.5m5.5x3m i 6.5×3.5m. Les grandàries poden ser personalitzades segons les necessitats del client i estand.
  • Videowall: el lloguer de vídeo wall per a esdeveniments permet crear pantalles gegants per a estands, fires, congressos… Gràcies a la unió de diverses pantalles de 46″ i 55″ amb separació entre les pantalles de 1.8mm. Creant pantalles gegants de 2×1.15m3×1.72m, 2.4×1.4 i 3.66×2.06m.
  • Televisions: comptem amb una àmplia varietat de grandàries de televisions per llogar per a esdeveniments. Com a fires, congressos, salons, exposicions… Com ISE 2022. Comptem amb televisors de 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″, 75″ i 80″. Les grandàries de 42″, 50″55″, 60″65″, 70″ i 75″ en qualitat 4K i la grandària de 80″ en qualitat FHD. El lloguer de televisions permet mostrar la seva informació de manera cridanera
  • Estructura d’alumini: la nostra estructura truss, també, denominada Truss, és una estructura d’alumini d’alta resistència i fàcil muntatge. Comptem amb truss quadrat, estructura d’alumini circular i truss negre.

Interactius tàctils de gran format

A més, del lloguer d’audiovisuals a Barcelona, comptem amb l’apartat d’interactius tàctils per llogar per a esdeveniments. A continuació, exposem les característiques dels nostres dispositius tàctils.

  • Quioscos tàctils: els quioscos tàctils per llogar per a esdeveniments amb interactius tàctils de gran format en forma de quiosc, la seva forma única i ergonòmica es crea mitjançant la unió d’una pantalla tàctil amb un suport, quedant el quiosc a una altura perfecta per a la interacció dels presents amb la informació, serveis i continguts de la seva marca. Comptem amb grandàries de pantalles de 32″, 43″, 49″ i 55″.
  • Pantalles tàctils: les pantalles tàctils destaquen per ser els interactius tàctils més versàtils. Podent ser instal·lades en qualsevol espai, gràcies als suports amb rodes i els suports per a parets.
  • Tòtems: comptem amb tòtems d’interior, tòtems publicitaris d’exterior amb IP65 i tòtems giratoris. Segons les necessitats de cada client, estand i tipus d’esdeveniment s’adequarà un dels tres tipus de tòtems de publicitat amb pantalla tàctil. Sent ideal per a esdeveniments a l’interior els tòtems pantalles touch d’interior i per a esdeveniments en l’exterior els tòtems d’exterior publicitaris tàctils.
  • En forma de Telèfon intel·ligent gegant: un dels interactius tàctils que més destaquen són els tàctils en forma de Telèfon intel·ligent gegants. Gràcies a la seva forma que imita a un telèfon intel·ligent aconsegueix atreure l’atenció dels presents.
  • Personalitzats: a més dels diversos tipus de models d’interactius tàctils de gran format, podem desenvolupar dispositius tàctils en la forma que desitgi. Com són les taules amb pantalles tàctils.

Tots els interactius tàctils es componen per pantalles tàctils 4k, amb tecnologia multitouch, ordinador i Wi-Fi, permetent la personalització mitjançant contingut o aplicacions on mostrar la seva informació, sortejos, catàlegs, concursos… De manera interactiva i tàctil.

Servei ofert per SB Service per a ISE 2022

SB Service li oferim el lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils de gran format per a ISE 2022, sent elements ideals per a aconseguir impactar en la gran audiència present. Assolint que un major nombre de presents s’interessin per la informació, productes i serveis de la seva empresa. Si desitja comptar amb algun dels nostres audiovisuals o tàctils per llogar per a Barcelona, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. En el nostre Instagram i YouTube podrà observar els muntatges realitzats amb els nostres audiovisuals i interactius.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.