Tàctils i audiovisuals per llogar per a Fira de Barcelona al maig i juny

lloguer audiovisuals tactils barcelona

Fira de Barcelona arrenca amb la celebració del MWC 2022 la seva temporada de fires. Aquest inici marca la tornada a la normalitat després dos durs anys de pandèmia per al sector firal. Després de les primeres fires que se celebraran al febrer, març i abril, destacant el Mobile World Congress 2022, Alimentària & Hostelco i Saló de l’Ensenyament. Arribessin els salons, fires i congressos dels mesos de maig i juny.

El post actual exposem les principals fires i congressos que se celebraran en Fira de Barcelona durant aquests mesos de maig i juny. També, exposarem el nostre servei com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals e tàctils per a fires i congressos.

Salons i fires dels mesos de maig i juny en Fira de Barcelona

Fires de Maig

 • E-Show Barcelona: del 4 al 5 de maig del 2022 en el pavelló 1 de Fira de Barcelona. És la trobada del ecommerce del futur. Els professionals del sector es donaran cita per a conèixer a les empreses líders del sector i descobrir les últimes tendències.
 • Comic Barcelona: entre els dies 6 al 8 de maig del 2022 tindrà lloc en Fira de Montjuïc, Barcelona, el saló Comic. Serà la 40a edició del saló dedicat al còmic.
 • Expo Sports: és la fira de l’esport de referència, celebrada conjuntament amb la Zuric Marato Barcelona. Serà el lloc de trobada per als amants de l’esport del 6 i 7 de maig.
 • Barcelona Specs: el 7 i 8 de maig se celebrarà la fira Specs. És l’esdeveniment de referència del sector de la moda de les ulleres del sud d’Europa.
 • Cosmobeauty: entre el 7 i 9 de maig del 2022 se celebrarà en Fira Gran Via, Barcelona, Cosmobeauty 2022. En ella es reuniran els sectors de la perruqueria, ungles i cosmètica.
 • IOT Solutions World Congress: del 10 al 12 de juny en Fira Gran Via, Barcelona, es reuniran els professionals del sector de les solucions industrials de IoT.
 • ISE: del 10 al 13 de maig del 2022 se celebrarà la primera edició presencial de la Fira ISE. És la fira internacional de tecnologia audiovisual.
 • Mi bebé y yo Feria: del 14 al 15 de maig se celebrarà la fira El meu bebè i jo en Fira de Barcelona.
 • Hispack: la fira de l’embalatge i logística celebrada en Fira de Barcelona del 24 al 27 de maig del 2022.
 • Graphispag: del 24 al 27 de maig del 2022 se celebrarà la fira Graphispag 2022. En ella es donaran cita els professionals i empreses del món de la impressió.

Salons de Juny

 • SIL Barcelona: entre el 31 de maig i 2 de juny del 2022 se celebraran en Fira de Barcelona, Montjuïc, SIL Barcelona. La fira líder de la logística, transporti intralogística i Supply Chain del sud d’Europa. És la trobada destinada als professionals del sector.
 • Free From Food expo: del 7 al 8 de juny del 2022 tindrà lloc el Saló Free From Food. Dedicat als aliments i ingredients «lliures de», Vegans, orgànics i funcionals.
 • European LPG Congress: l’últim congrés del mes de juny serà el European LPG Congress. Celebrat del 29 al 30 de juny del 2022. Serà el lloc de trobada dels professionals del Gas liquat del Petroli.

Tàctils i interactius per a llogar per a impactar en Fira de Barcelona

SB Service li oferim un ampli catàleg d’interactius tàctils i audiovisuals per a llogar a Barcelona. Tant per a fires y esdeveniments celebrades a Barcelona com a Lleida, Tarragona, Girona, Manresa, Terrassa… Comptem amb dispositius tàctils en forma de Smartphone gegant, tòtems digitals tàctils, quioscos digitals tàctils, taules tàctils i tòtems publicitaris d’exterior. En l’apartat d’audiovisuals comptem amb pantalles led, vídeo wall, estructura truss circular, truss quadrat, truss negre i televisors.

Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i serveis per al lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a fires, congressos, exposicions… Visiti el nostre YouTube i Instagram per a observar els nostres últims muntatges mitjançant audiovisuals i interactius tàctils per a fires i esdeveniments.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.