Avantatges del lloguer de pantalles led a l’hivern

lloguer pantalles led

Com a especialistes per llogar de pantalles led per a esdeveniments, congressos, fires, centres comercials… Coneixem els avantatges que ofereixen a les marques que les lloguen i com les fan destacar. En el post actual volem mostrar que són les pantalles led, que avantatges li ofereix el seu lloguer i com li permetrà potenciar la seva marca en esdeveniments i actes celebrats a l’hivern.

Què són les pantalles led?

Les pantalles led són pantalles de gran format que es creen mitjançant la unió de mòduls led de 0,5 x 0,5 m o 0,5 x 1 m. Els diversos mòduls led estan composts per petits díodes emissors de llum. La distància entre els diversos emissors de llum, leds, determinarà la qualitat de la pantalla led. Com més a prop estiguin els diversos leds de major qualitat serà la pantalla. Sent les qualitats més comunes, actualment, les pantalles de 3.9 p.p., les pantalles de 2.8 p.p. i les pantalles led de 2.6 p.p.

Avantatges que li oferirà el lloguer de pantalles led a la seva marca a l’hivern

  • El principal avantatge de les pantalles led per a llogar per a les marques que les utilitzen en esdeveniments i actes celebrats a l’hivern és que permeten crear pantalles de grans dimensions de manera senzilla i ràpida. Permetent crear pantalles gegants, no possibles mitjançant altres tecnologies, en curts períodes de muntatge.
  • Les pantalles led que existeixen són les pantalles led d’interior i pantalles led d’exterior. Aquestes últimes són resistents a totes les condicions climàtiques. Poden ser utilitzades sota el sol directe, pluja, vent, humitat, fred… Aquest fet fa que el seu lloguer sigui més adequat per a esdeveniments en l’exterior que el lloguer d’altres pantalles, com els televisors, ja que no compten amb la protecció ni lluminositat suficient per a poder ser utilitzades en l’exterior i oferir una bona qualitat d’imatge.
  • L’estructura modular de les pantalles led permet que la grandària i forma de la pantalla sigui adaptable a les necessitats de cada client i lloc de col·locació. Creant la pantalla desitjada per cada client. A més, actualment, les noves pantalles led permeten crear pantalles led circulars i pantalles led en cantonada. Augmentant les possibilitats de creació de les pantalles led.
  • Les pantalles led poden ser instal·lades en estructura truss, en paret en elements arquitectònics… Això permetrà que puguin ser utilitzades en qualsevol lloc. Permetent a les marques poder emprar les pantalles led en qualsevol espai i lloc.

Aquests avantatges fan que siguin les pantalles ideals per a fer destacar les marques en tota mena d’esdeveniments. Com a fires, congressos, salons… També, per a fer destacar les marques en centres comercials, carrers, aparadors, esdeveniments d’empresa, esdeveniments esportius… Aconseguint que la marca destaqui sobre la competència present. Atraient l’atenció dels presents.

Com podrà promocionar la seva marca en les pantalles led?

La presència de les pantalles led permetrà a les marques promocionar els seus productes, serveis… En vídeos i imatges d’alta qualitat i en una pantalla de gra format. Podent arribar a un gran nombre de presents. A més, permetrà a les marques mostrar imatges en directe dels actes que estiguin celebrant. Aconseguint que la seva informació arribi més i millor als seus potencials clients.

Lloguer de pantalles led per a esdeveniments

SB Service oferim el lloguer de pantalles led d’interior i exterior per a esdeveniments i actes celebrats a Barcelona, Madrid, Lleida, Tarragona, Saragossa, València, Bilbao, Girona… A més, comptem amb una àmplia varietat d’interactius tàctils de gran format, com a tòtems tàctils, quioscos tàctils o pantalles tàctils. Disposem d’un ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per a llogar perquè els nostres clients aconsegueixin impactar i fer destacar la seva marca en esdeveniments, concerts, centres comercials…

Si desitja disposar d’una manera única i cridanera d’impactar, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem dels nostres serveis i tarifes. Visiti el nostre Instagram, Facebook, LinkedIn i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges mitjançant audiovisuals i dispositius tàctils.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.