Beneficis dels quioscos tàctils per a esdeveniments de Barcelona

lloguer quioscos tàctils barcelona

Els punts d’informació i venda en esdeveniments han anat canviant segons ha canviat la tecnologia disponible. Aquests punts d’informació s’adeqüin a les noves tendències tecnològiques. Apareixent dispositius tàctils de gran format per a mostrar i informar d’una manera nova i cridanera als visitants i/o potencials clients. Dins d’aquests dispositius tàctils, per la seva forma i capacitat de comunicació, destaquen els quioscos tàctils per a esdeveniments de Barcelona.

Com a especialistes en el lloguer de quioscos tàctils per a esdeveniments a Barcelona, volem exposar en el post actual què són els quioscos tàctils, que característiques tens i quins beneficis ofereixen a les empreses que els utilitzen.

Què són i quines característiques tenen els quioscos tàctils?

Els quioscos digitals tàctils són dispositius tàctils de gran format. Compostos per pantalles tàctils de 32″, 43″, 49″, 55″ i 65″. Que s’uneixen a un faristol, atorgant-los la forma característica i ergonòmica dels quioscos tàctils. Les pantalles tàctils tenen tecnologia capacitiva multitouch de 10 punts simultanis, ordinador i Wi-Fi incorporat.

Les seves característiques fan que siguin punts d’informació ideals per a mostrar la informació, productes, serveis, ofertes, promocions… De les marques participants en esdeveniments corporatius, fires, congressos… També, per al seu ús en centres comercials, hotels, concessionaris, restaurants…

Beneficis de la presència de quioscos interactius en esdeveniments

  • Autonomia

El lloguer per part de les marques per a mostrar la seva informació permet als usuaris accedir a la seva informació de manera autònoma. Sense necessitat d’interactuar amb els treballadors de la marca. Aquesta autonomia aconsegueix que assistents en esdeveniments, que si haguessin d’interactuar amb els seus treballadors no ho farien, sí que s’informin mitjançant els quioscos tàctils multimèdia. D’aquesta manera, les marques aconsegueixen augmentar el nombre d’assistents i potencials clients que s’informen sobre els seus productes i serveis.

  • Major nombre de punts d’informació

El seu lloguer, també, permet a les empreses comptar amb un major nombre de punts d’informació. Podent oferir una millor comunicació i atenció als presents. Disposar d’un major nombre de punts d’informació permetrà que un major nombre d’assistents puguin interessar-se i conèixer la informació de la seva marca alhora.

  • Capacitat d’impacte i atracció

La seva gran grandària, unit a la seva tecnologia tàctil permet impactar en els presents i augmentar el poder d’atracció de l’estand. Els visitants podran observar el gran dispositiu tàctil des de la distància. Augmentant el nombre de visitants que se sentiran atrets pel seu estand. I, en conseqüència, augmentant el nombre de visitants que s’aproximaran i coneixeran la seva informació.

LLOGUER DE QUIOSCOS TÀCTILS A BARCELONA

SB Service des de la nostra seu de Barcelona oferim el lloguer de quioscos tàctils per a esdeveniments a Barcelona. També, a Tarragona, Lleida, Girona, Madrid, València… A més, comptem amb pantalles led, televisors, estructura truss, tòtems tàctils, pantalles tàctils… Elements impactants que aconseguiran que la seva presència en esdeveniments corporatius sigui més cridanera. Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem dels nostres serveis i tarifes. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a veure algun dels nostres muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.