SB Service els desitgem Bon Nadal i pròsper 2023

2023 lloguer audiovisuals interactius

Després d’aquest any 2022, que va començar amb el sector dels esdeveniments corporatius amb poc treball a causa de la pandèmia del COVID-19, hem vist com a poc a poc s’ha tornat a la normalitat. Aquesta normalitat ens fa observar un any 2023 amb major esperança. Esperem que tots els nostres clients tinguin un Bon Nadal i un pròsper 2023. Que celebrin aquestes festes amb els seus éssers estimats.

Des de SB Service desitgem que aquest 2023 sigui un any pròsper per a tots i que les situacions adverses quedin superades. En aquest 2023 volem continuar treballant amb els nostres clients, aconseguint que la seva presència en fires, congressos, salons, exposicions… Gràcies al lloguer i presència dels nostres audiovisuals i interactius tàctils de gran format. A més, volem agrair a tots els nostres clients la confiança dipositada en la nostra empresa durant aquest 2022.

Després d’aquesta època de celebració tan esperada, en què tots desitgem gaudir i descansar amb els nostres éssers estimats, tornarem a treballar amb energies renovades. Iniciant l’any amb fires i esdeveniments tan importants com FITUR 2023, ISE 2023, MWC, Meat Attraction, Saló Gurmets, Infarma, B-Travel 2023…

Audiovisuals i interactius tàctils per a 2023

En aquest nou any volem continuar oferint el nostre ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per llogar per a esdeveniments i campanyes de màrqueting i publicitat. En l’apartat d’audiovisuals comptem amb pantalles led d’interior, pantalles led exterior, televisors i estructura truss circular i quadrada. I l’apartat d’interactius tàctils disposem de tòtems tàctils d’interior, tòtems digitals giratoris, tòtems tàctils d’exterior, quioscos digitals tàctils, en forma de telèfon intel·ligent i pantalles tàctils.

Si aquest 2023 desitja disposar de una manera única i cridanera d’impactar en la seva presència en esdeveniments corporatius o en el desenvolupament dels seus esdeveniments i campanyes de màrqueting, no dubti a contactar-nos. L’informarem sense compromís de les nostres tarifes i serveis per a tota Espanya i Europa. En ciutats com Barcelona, Madrid, Bilbao, Lleida, Lió, París, Berlín, Saragossa, València, Milà… Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges d’interactius i audiovisuals.

Gràcies per la seva confiança i Bones Festes!

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.