Com millorar la seva comunicació mitjançant pantalles led a Barcelona?

llogar pantalla led barcelona smart city 2022

La presència de grans pantalles, com les que permeten crear les pantalles led, en tota mena d’esdeveniments i espais de Barcelona permet a les marques millorar la seva comunicació. Aconseguint que un major nombre d’assistents i visitants rebin el missatge que desitja transmetre la teva empresa.

L’ús de les pantalles led gegants és cada vegada més comú. Tant en negocis, com a hotels, centres comercials, botigues… Com en esdeveniments corporatius. On es reuneixen un gran nombre de visitants i empreses expositores. Impactar en aquests espais és essencial per a millorar el nombre de conversions de les empreses.

Com millorar la seva comunicació?

Gràcies a comptar amb pantalles led de gran format les empreses poden disposar de un gran reclam. Millorant la manera en què comuniquen els seus missatges publicitaris. Gràcies a comptar amb una pantalla gegant que farà que el missatge mostrat sigui vist per un major nombre de persones.

Les pantalles led, per la seva estructura, formada mitjançant la unió de mòduls led, són ideals per a crear pantalles gegants que aconsegueixin atreure l’atenció dels visitants i usuaris. A més, permet mostrar els missatges de les marques mitjançant una imatge dinàmica i personalitzada. Mostrant una imatge de marca més atractiva.

Quins beneficis ofereixen les pantalles led en lloguer?

  • Millors imatges: les pantalles led de gran format compten amb tecnologia d’última generació. Oferint imatges d’alta qualitat en grans pantalles led.
  • Major lluentor i constant: les pantalles led gegants compten amb un alt contrast i lluentor. Oferint una imatge més brillant i viva. Aconseguint que la imatge oferta sigui més cridanera, gràcies a la lluentor oferta.
  • Cost adequat: poder llogar les pantalles led per a esdeveniments i espais de Barcelona permeten a les marques comptar amb pantalles de gran format a un preu adequat. Sense necessitat de comprar aquest tipus de pantalla, ja que el seu preu és alt.
  • Resistència: en l’actualitat existeix pantalles led d’exterior o pantalles led d’interior, oferint resistència a totes les condicions del clima. Podent ser utilitzades en esdeveniments celebrats en l’exterior.
  • Pantalla de gran format: el principal benefici que ofereixen les pantalles led és poder crear pantalles gegants. Que aconsegueixin fer arribar el missatge de la seva empresa a un gran nom de presents.
  • Adaptabilitat: les pantalles led, gràcies a la seva estructura formada mitjançant la unió de mòduls led, ofereixen una gran adaptabilitat. Podent desenvolupar la grandària i forma de pantalla que necessiti cada marca i lloc de col·locació.
  • Augment del seu poder d’atracció: aquestes característiques permeten a les marques augmentar el seu poder d’atracció. I, en conseqüència, augmentar el nombre de persones que s’aproximessin al seu estand, botiga, lloc de presentació… Aconseguint que la informació de la seva marca o de l’esdeveniment arribi a un gran nombre de presents.

Aquestes característiques i beneficis fan l’ús i presència de les pantalles led est en auge. Sent els elements ideals per a transmetre i promocionar de manera eficaç els productes, serveis i missatges de la marca. La seva presència aconsegueix que un major nombre de presents s’aproximin a la seva empresa.

Lloguer de pantalles led a Barcelona

SB Service oferim el nostre servei de lloguer de pantalles led a Barcelona per a tota mena d’esdeveniments, botigues, espais comercials, concerts, congressos, fires, escenaris… Qualsevol mena d’esdeveniment o espai on es reuneixin un gran nombre de persones i la seva empresa desitgi comptar amb una manera de millorar la seva comunicació. També, oferim el lloguer de pantalles led a Saragossa, València, Tarragona, Lleida, Madrid, Girona… No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem, dels nostres serveis i tarifes per al lloguer de pantalles led a Barcelona. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres últims muntatges mitjançant pantalles led i interactius tàctils.

 

Disseny web realitzat per PosicionandoT.