Per què comptar amb pantalles led en esdeveniments?

lloguer pantalles led

L’ús de les pantalles led per a tota mena d’esdeveniments comporta una sèrie d’avantatges respecte a l’ús de publicitat tradicional. Sent un dels canals més eficients per a la publicitat en directe. Aquest tipus de tecnologia és cada vegada utilitzada en tota mena d’esdeveniments. Com en els esdeveniments corporatius, en fires, congressos, salons, exposicions… On les pantalles led són emprades per a fer arribar la informació de les marques al nombre més gran possibles de visitants.

Avantatges de comptar amb pantalles led en esdeveniments corporatius

Varietat de grandàries

Les pantalles led permeten crear la grandària de pantalla que desitgi. Des de grans pantalles led, com les pantalles de 8×5 m, fins a petites pantalles led, com les pantalles de 2×1 m. Adequant-se a les necessitats de cada empresa i estand on són emprats. Aquesta varietat permet que les empreses puguin comptar amb la pantalla led que desitgin.

Exhibeix les seves imatges i vídeos de manera impactant

Un dels principals avantatges de l’ús de pantalles led en esdeveniments corporatius és que podrà mostrar la seva informació, imatges i vídeos de manera impactant. Aconseguint que un major nombre de presents coneguin l’oferta de la seva marca. Això fa que l’ús de pantalles led de gran format siguin cada vegada més utilitzades. Ja que, col·locades en el lloc adequat del seu estand, aconseguirà que una major part de presents coneguin la seva marca i oferta.

Gran qualitat

La qualitat de les pantalles led permet a les marques transmetre el seu contingut en alta qualitat. Adequant-se a la distància i lloc de col·locació de la pantalla led. Contra més prop de les persones que visualitzaran les pantalles, menor haurà de ser la distància entre els leds de la pantalla. En cas que la pantalla es situï lluny de les persones la distància entre els leds podrà ser major. També, existeixen pantalles led d’interior i pantalles led d’exterior. Permetent que les pantalles led d’exterior puguin ser vistes en alta qualitat sota el sol directe.

Aliat per a la seva presència en esdeveniments

La presència de pantalles led en esdeveniments aconsegueix que els presents mantinguin més temps la seva atenció sobre la seva marca. Aconseguint que un major nombre de visitants s’aproximin a la seva marca. Sent la tecnologia de led una de les tecnologies publicitàries que ofereixen un major dinamisme i efectivitat en la seva participació en esdeveniments corporatius.

Aquests avantatges fan que l’ús de pantalles led est substituint a poc a poc a la publicitat tradicional. Si desitja comptar amb aquesta mena de pantalles gegants per a la seva presència en esdeveniments corporatius de Barcelona, Madrid, Lió, Bilbao, Saragossa, València, Marsella, París, Tolosa, Sevilla… No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem de les nostres tarifes i serveis de lloguer de pantalles tàctils. També, de dispositius tàctils, estructures truss i televisors per a esdeveniments. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres últims muntatges.

 

Posicionament Web desenvolupat per PosicionandoT.