Fires de maig i juny a Barcelona: Com destacar?

lloguer audiovisuals tactils juny barcelona

Durant els mesos de maig i juny se celebraran a Barcelona diverses fires, congressos i salons corporatius que exposem a continuació. A més, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils de gran format, exposarem com els nostres clients poden destacar en elles mitjançant el seu lloguer.

Fires de maig i juny a Barcelona

Shoptalk Europe

El Saló líder del comerç al detall líder d’Europa se celebrarà del 9 a l’11 de maig en Fira de Barcelona Gran Via. El saló té l’objectiu de transformar el sector del detallista d’Europa. Sent el punt d’informació i trobada dels professionals del sector. Per a trobar maneres de transformar el seu comerç al detall o trobar solucions tecnològiques.

Congrés EACVI

El congrés de l’associació Europa de la imatge cardiovascular, EACVI, tindrà lloc del 10 al 12 de maig en Fira de Barcelona Gran Via. L’esdeveniment promou l’excel·lència en el diagnòstic clínic, la recerca, el desenvolupament tècnic i la formació en imatge cardiovascular.

MOTOh! Barcelona

El saló de la moto, MOTOh! Barcelona, se celebrarà de l’11 al 14 de maig en Fira Barcelona en el recinte Montjuïc. És l’esdeveniment de referència per a tota mena de visitants que trobaran en el mateix tot el relacionat amb el món de la moto. Serà, novament, el punt de trobada per als amants de les dues rodes.

Automobile Barcelona

El saló de l’automòbil de Barcelona, Automobile Barcelona, torna a la ciutat comtal de l’11 al 21 de maig en el recinte Fira Barcelona Montjuïc. En l’esdeveniment es presenten els últims models de vehicles electrificats. A més, serà el lloc de presentació de les novetats de mobilitat innovadores i sostenibles.

Construmat

Entre els dies 23 i 25 de maig de 2023 se celebrarà en Fira Gran Via Barcelona la fira Construmat. És un esdeveniment innovador i dinamitzador on els professionals del sector de la construcció podran conèixer les novetats i desenvolupar nous contactes i relacions comercials.

Barcelona Textile Expo

En les mateixes dates, però, en el recinte de Fira Gran Via Montjuïc se celebrarà la Barcelona Textile Expo. La fira més gran tèxtil d’Espanya. Serà el punt de trobada de més de 150 expositors de 10 països i milers de visitants relacionats amb el sector de la moda. L’objectiu de la fira és millorar i crear relacions comercials entre els productors i fabricants de roba i tèxtils per a la llar.

SPRING I/O

La conferència Spring I/O se celebrarà del 25 al 26 en Fira Barcelona Montjuïc. El congrés europeu sobre Spring Framework Ecosystem és l’esdeveniment líder europeu centrat en l’ecosistema Spring Framework. En ell es reuniran professionals i principals empreses del sector.

Free From Food

La fira dels aliments i ingredients «lliures de» vegans, orgànics i funcionals se celebrarà del 30 al 31 de maig en Fira Barcelona Gran Via. L’esdeveniment és el lloc de presentació i mostra de nous productes i marques del sector.

Equiplast / Eurosurfas / Expoquimia

Entre els dies 30 de maig i 2 de juny se celebraran els salons Equiplast, Eurosurfas i Expoquimia en Fira Gran Via Barcelona.

L’esdeveniment Equiplast és el saló internacional del plàstic i el cautxú. Serà el punt de reunió de tot el sector per a la presentació i impuls de les últimes solucions i novetats del sector en economia circular i innovació. Té l’objectiu de transformar el sector cap a una major sostenibilitat.

L’esdeveniment Eurosurfas és el saló internacional de la pintura industrial i el tractament de superfícies. És l’esdeveniment de referència del sector industrial del tractament de superfícies. Serà el punt de trobada entre els professionals i empreses del sector.

I l’esdeveniment Expoquimia és el saló internacional de la química. On es presenten les novetats del sector de la química. Amb l’objectiu de donar a conèixer les novetats i solucions innovadores del sector.

SIL Barcelona

Del 7 al 9 de juny se celebrarà l’esdeveniment SIL Barcelona. És la fira líder de logística, transport, intralogística i Supplu Chain. En l’esdeveniment es realitzen més de 80 sessions amb 300 ponents internacionals. L’objectiu de l’esdeveniment és fer que les empreses del sector continuïn creixent.

Com destacar en elles?

En aquests esdeveniments es reuneixen multitud d’empreses del mateix sector que tenen l’objectiu d’impactar i atreure els presents. Amb aquest objectiu oferim als nostres clients un ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per llogar per a esdeveniments corporatius. Gràcies a la presència d’aquests tipus d’audiovisuals i dispositius tàctils, amb el missatge correcte, les empreses aconsegueixen atreure l’atenció dels presents.

El primer apartat que destaca pel seu poder d’atracció és l’apartat d’audiovisuals. Compost per pantalles led, televisors, estructura truss quadrada i estructura truss circular. Dins d’aquest aparell destaquen les pantalles led i televisors, que permeten a les empreses comptar amb grans pantalles on mostrar vídeos, imatges, missatges… Aconseguint que la seva informació arribi a un major nombre d’assistents.

El segon apartat del nostre catàleg que destaca per la seva capacitat d’impacte és l’apartat d’interactius tàctils de gran format. Format per tòtems tàctils d’interior, tòtems d’exterior tàctils, tòtems giratoris, quioscos digitals tàctils, taules tàctils, pantalles tàctils i dispositius en forma de telèfon intel·ligent. Tots composts per pantalles 4k amb tecnologia multitouch de 10 punts tàctils simultanis, ordinador i wi-fi.

Els interactius tàctils de gran format destaquen pel seu poder d’atracció. Ja que la seva gran grandària, unit a l’experiència interactiva tàctil que ofereixen, aconsegueixen atreure l’atenció dels visitants. Que desitgessin interactuar amb ells. Sent una manera eficaç de fer arribar la informació de la marca a un major nombre d’assistents. A més, permeten desenvolupar activitats com a sortejos, jocs, presentacions… Podrà mostrar la seva informació d’una manera diferent de la resta d’empreses presents.

Lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils

Si desitja comptar amb algun dels nostres audiovisuals o interactius tàctils per als esdeveniments de maig i juny celebrats a Barcelona o altres ciutats. Com Madrid, València, Saragossa, Girona, Lleida, Bilbao, Tolosa, Lió… No dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem de les nostres tarifes i serveis. Segueixi’ns en Instagram per a conèixer els nostres últims muntatges amb pantalles led, televisors, tòtems tàctils…

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.