Catàleg d’interactius tàctils per a impactar en esdeveniments corporatius

interactius esdeveniments corporatius

En el post actual volem exposar les característiques i capacitat d’impacte dels diversos interactius tàctils amb els quals compta la nostra empresa. Com podrà observar, els nostres interactius tàctils permeten mostrar els seus missatges corporatius i informació de marca d’una manera més nova i cridanera, aconseguint generar un major impacte en els esdeveniments corporatius en els quals participarà la seva marca.

Catàleg d’interactius tàctils per a llogar per a esdeveniments

  • Tòtems tàctils

Els dispositius tàctils de gran format més sol·licitat per a fires, congressos, salons, exposicions… són els tòtems tàctils. La nostra empresa compta amb tòtems tàctils d’interior, tòtems tàctils giratoris i tòtems tàctils d’exterior. Els tòtems tàctils d’interior i exterior destaquen per ser dispositius tàctils d’un sol cristall. I els tòtems tàctils giratoris permeten a les empreses mostrar la seva informació tant en vertical com horitzontal.

La gran grandària dels tòtems tàctils i la varietat de grandària de pantalla disponible (49″, 55″ i 65″) fa que siguin els dispositius tàctils més demandats. Obtenint un gran impacte en els visitants d’esdeveniments corporatius.

  • Forma de telèfon intel·ligent gegant

Uns altres dels dispositius tàctils més demandats són els interactius tàctils en forma de telèfon intel·ligent gegant. Destaquen per la seva forma única i cridanera, similar a la d’un telèfon intel·ligent normal, però en grandària gegant. Aconseguint cridar l’atenció dels presents. Els interactius tàctils en forma de telèfon intel·ligent gegant són molt utilitzats per a la presentació i demostració d’aplicacions mòbils o pàgines webs. Ja que simularan el seu ús real en una pantalla tàctil de 49″.

  • Quioscos multimèdia tàctil

També, comptem amb quioscos multimèdia tàctils, que destaquen per la seva forma única i ergonòmica. Són els dispositius tàctils més adequats per a mostrar catàlegs, menús, cartes… Pel fet que els usuaris podran observar la informació com si es tractarà d’un llibre o catàleg real en els quioscos interactius tàctils.

  • Pantalles tàctils

Les pantalles tàctils destaquen per ser els nostres dispositius tàctils de gran format més versàtils. Com que podran ser instal·lats en qualsevol espai, gràcies als suports amb rodes o els suports de paret. Seran ideals per a espais que han de poder moure el dispositiu tàctil o que han de ser col·locats on altres dispositius tàctils no poden ser instal·lats. Les pantalles tàctils permetran mostrar la informació de la marca en format vertical o horitzontal segons les necessitats de la marca.

  • Taules tàctils

Finalment, comptem amb taules tàctils. Aquestes es formen mitjançant la unió de pantalles tàctils, en la grandària que desitgi cada client, i suports que li ofereixen la forma de taula. Les taules tàctils s’adequaran a les necessitats de cada client, podent adequar la seva altura.

Tots els dispositius tàctils de la nostra empresa disposen de pantalles tàctils 4k, amb tecnologia multitouch amb 10 punts tàctils simultanis, Wi-Fi i ordinador incorporat. Permetent la personalització del contingut mostrat de manera senzilla.

Lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals

A més, del catàleg de dispositius tàctils de gran format exposat en el post actual. Disposem de pantalles led, estructura truss circular, estructura truss quadrada i televisions. Aquest ampli catàleg, tant d’audiovisuals com d’interactius tàctils, permetrà als nostres clients augmentar el seu poder d’impacte en la seva participació en esdeveniments corporatius celebrats a Barcelona, Madrid, Lleida, Tarragona, València, Bilbao…

Si desitja comptar amb una manera única i cridanera de comunicar els seus missatges corporatius, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes i serveis, sense compromís. Visiti el nostre Instagram, YouTube i Facebook per a observar algun dels nostres muntatges amb interactius i audiovisuals.

 

Posicionament SEU desenvolupat per PosicionandoT.