Recursos per a destacar en esdeveniments corporatius

Esdeveniments corporatius lloguer audiovisuals

En el post actual volem exposar els recursos per a fer destacar als nostres clients en esdeveniments corporatius. Com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils sabem la importància que donen les empreses participants en esdeveniments corporatius a aconseguir impactar davant els visitants i destacar sobre la competència present.

Amb quins recursos comptem per a fer destacar als nostres clients en esdeveniments corporatius?

Interactius tàctils

Els interactius tàctils, gràcies a la gran grandària dels mateixos i la tecnologia tàctil, aconsegueixen cridar l’atenció dels presents. Sent un dels principals elements que poden utilitzar els nostres clients per a destacar en esdeveniments corporatius. El seu lloguer i presència permet a les marques mostrar la seva informació de manera única i cridanera. Podent desenvolupar catàlegs, jocs interactius, menús… Que aconseguiran que un gran nombre de presents accedeixin a la seva informació.

  • Tòtems tàctils

Els tòtems tàctils són els tipus de dispositius tàctils de gran format més demandats pels nostres clients. Ja que la seva forma única, gran i elegant aconsegueixen atreure l’atenció dels presents. Comptem amb tòtems tàctils d’interior i exterior en diverses grandàries. Poden ser instal·lats en qualsevol espai perquè no necessiten cap mena de suport.

  • Pantalles tàctils

Les pantalles tàctils, de 32″ a 65″, són els dispositius tàctils de gran format amb major versatilitat. Ja que poden ser situades en qualsevol espai mitjançant l’ús de suports de paret o suports amb rodes.

  • Quioscos multimèdia tàctil

Els quioscos tàctils multimèdia permeten a les marques mostrar la seva informació d’una forma diferent. Aquests dispositius destaquen per la seva forma de quiosc, formada mitjançant la unió de pantalles tàctils i un suport en forma de quiosc.

  • En forma de telèfon intel·ligent

Finalment, comptem amb dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent. Destaquen per ser interactius tàctils amb forma de telèfon intel·ligent. Aquesta forma aconsegueix atreure l’atenció dels presents. Són molt utilitzats per a la presentació i demostració de l’ús d’aplicacions mòbils o pàgines web.

Audiovisuals

  • Pantalles led

Dins de l’apartat d’audiovisuals destaquen les pantalles led d’interior i d’exterior. Aquests tipus de pantalles permeten desenvolupar pantalles de gran format. On mostrar vídeos i imatges de gran format. Que aconsegueixen fer destacar l’estand i atreure les mirades dels presents. Les pantalles led es formen mitjançant la unió de mòduls led, permetent la creació de les pantalles de gran format que necessiti cada client.

  • Televisors

Altres dispositius que destaquen dins dels audiovisuals són els televisors. Comptem amb televisors de 32″ a 85″. Podent-nos adequar-nos a les necessitats de cada client i espai de col·locació. Els televisors són adequats per a mostrar vídeos i imatges dins de l’estand. Podent mostrar la seva informació de forma més cridanera.

Estructura truss

Finalment, disposem de estructura truss quadrada i circular. Aquestes estructures truss permeten crear els espais efímers que necessita cada marca i estand. A més, són les estructures adequades per a col·locar so, il·luminació, decoració, pantalles led…

Tots els elements exposats permeten impactar als presents, podent crear estands cridaners que aconsegueixin que la presència de la marca en els esdeveniments corporatius sigui un gran èxit per a aquesta.

LLOGUER D’AUDIOVISUALS I INTERACTIUS TÀCTILS

SB Service som especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils a Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Bilbao… Gràcies al seu lloguer els nostres clients poden destacar en fires, congressos, salons, exposicions… Contacti amb nosaltres, sense compromís, l’informarem de les nostres tarifes i serveis com a especialistes en el seu lloguer. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar els nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.