Audiovisuals i dispositius tàctils per a esdeveniments corporatius

Esdeveniments corporatius lloguer audiovisuals

Els esdeveniments que organitza una empresa o particular i que requereixen audiovisuals i dispositius tàctils són molt nombrosos. Des d’una celebració particular, com unes noces, fins a festes d’empresa, llançament d’un nou producte, exposar en una fira comercial… En tots aquests casos els audiovisuals i dispositius tàctils marquen la diferència. Ja que és la millor alternativa per a impactar en esdeveniments corporatius.

Els audiovisuals són la solució ideal per a organitzar multitud d’esdeveniments. Permeten crear espais efímers i comptar amb elements impactants en aquest. El lloguer de material audiovisual permet un gran estalvi a l’empresa, ja que són productes molt costosos que estan en constant renovació. L’adquisició d’aquests béns suposa un gran desemborsament econòmic per a l’empresa i el problema de l’emmagatzematge i el manteniment. El lloguer soluciona aquests punts i garanteix un material nou, de qualitat, actualitzat i que s’adapta en tot moment a les exigències de l’esdeveniment que vulguem realitzar.

A continuació, exposem el nostre catàleg d’interactius tàctils i audiovisuals per a llogar per a esdeveniments corporatius del 2022.

Catàleg de lloguer per a esdeveniments corporatius de 2022

Lloguer d’audiovisuals

El lloguer d’equips audiovisuals ofereix els últims avanços tecnològics una altra dels múltiples avantatges del lloguer. El nostre catàleg d’audiovisuals és molt ampli, que exposem a continuació.

  • Pantalles leds: són les pantalles per a llogar que ofereixen majors grandàries. Podent desenvolupar la pantalla led en la grandària que desitgi cada client. Gràcies a ser la unió de mòduls de 50×50 cm. Creant pantalles gegants per llogar per a impactar en els presents en esdeveniments corporatius, com a fires, congressos, salons, exposicions…
  • Vídeo Wall: el vídeo wall per llogar es compon per diverses pantalles led unides, amb un espai de separació molt petit. Oferint una pantalla de gran format d’alta qualitat.
  • Televisors: són les pantalles més versàtils i amb un major nombre d’opcions. Ja que podrà comptar amb televisors per llogar de 32″ fins a 80″. En qualitat 4k i en el cas dels televisors de 80« en qualitat FHD.
  • Estructura truss: l’estructura truss són el sistema d’alumini que permet crear estructures efímeres que desitgi. L’estructura truss es conforma per alumini que permet que el seu transport i muntatge. Comptem amb estructura truss quadrat, truss circular i truss negre.

Lloguer de dispositius tàctils

Dins del nostre catàleg d’audiovisuals i dispositius tàctils destaquen els interactius tàctils. Pel seu gran poder d’atracció en els esdeveniments corporatius.

  • Pantalles tàctils: són els dispositius tàctils interactius més versàtils. Podent ser instal·lats mitjançant suports amb rodes i suports per a paret en qualsevol lloc. Comptem amb una àmplia varietat de grandàries de pantalles tàctils per llogar per a adequar-nos a les necessitats de cada client i estand.
  • Tòtems tàctils: dins de l’apartat de tòtems tàctils o opis per llogar, comptem amb tòtems publicitaris d’exterior, tòtems tàctils d’interior i tòtems giratoris d’interior. Els tòtems tàctils 4k interactiu són els dispositius tàctils per a la promoció dels seus productes durant el desenvolupament de la fira el seu estand pot tenir una de les solucions audiovisuals més cridaneres. La seva estructura de gran grandària, robusta, moderna i molt versàtil aconsegueix impactar en els presents.
  • Quioscos tàctils: el lloguer de quioscos tàctils permet comptar amb dispositius tàctils amb forma ergonòmica i de fàcil instal·lació. El quiosc tàctil es compon per un suport on se situa una pantalla tàctil de gran format. La seva fàcil instal·lació fa que siguin ideals per a fires, congressos i exposicions.
  • En forma de Telèfon intel·ligent: són els dispositius tàctils més cridaners. Ja que són un dispositiu tàctil de gran format en forma de Telèfon intel·ligent. En unió amb les pantalles tàctils, amb tecnologia capacitiva amb 10 punts tàctils simultanis, permet recrear l’experiència de l’ús d’un telèfon intel·ligent tradicional en un dispositiu tàctil de gran format.

Tots els dispositius tàctils poden connectar a internet a través del wifi i pot ser personalitzat amb l’aplicació que desitgi gràcies a comptar amb ordinador incorporat. Els visitants podran accedir als dispositius tàctils a la seva informació, serveis, productes… Interactuant amb el seu contingut mitjançant els interactius tàctils.

SB Service lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils

L’opció de lloguer de dispositius tàctils i audiovisuals s’ha de realitzar a través del lloguer a empreses professionals i amb experiència en el sector. Oferint qualitat i serietat en tots els seus serveis. Com la nostra empresa SB Service. Que comptem amb el lloguer dels audiovisuals i interactius tàctils exposats a dalt a Madrid, Barcelona, Lleida, València, Saragossa, Bilbao… O per a qualsevol esdeveniment celebrat a Espanya i Europa. Visiti Instagram per a observar els nostres muntatges.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.