Fires de novembre a Barcelona: Com destacar en elles?

lloguer interactius audiovisuals barcelona novembre

Al llarg del mes de novembre se celebraran un gran nombre d’esdeveniments corporatius a Barcelona. Esdeveniments corporatius multitudinaris. On serà essencial atreure l’atenció dels presents per a aconseguir que la presència de la marca en l’esdeveniment corporatiu sigui un èxit comercial. En el post actual exposarem les principals fires i congressos que se celebressin durant el mes de novembre i com destacar en els mateixos mitjançant els nostres interactius tàctils i audiovisuals.

Fires celebrades al novembre a Barcelona

 • ERC – Resuscitation Congress

El congrés mundial sobre directives, pràctica i ciència de la reanimació se celebrarà del 2 al 4 de novembre. En fira de Barcelona Montjuïc. L’esdeveniment té l’objectiu de connectar i inspirar als especialistes en reanimació a Europa i tothom.

 • Gastronomic Fòrum Barcelona

Del 6 al 8 de novembre se celebrarà l’esdeveniment Gastronomic Fòrum Barcelona en Fira de Barcelona Montjuïc. Serà l’esdeveniment per als professionals del món de la gastronomia. Durant aquests dies la ciutat comtal serà la capital gastronòmica on els professionals del sector podran conèixer les novetats d’aquest.

 • Tomorrow Mobility World Congress

La plataforma definitiva per a una mobilitat urbana sostenible i intel·ligent se celebrarà en Fira Barcelona gran Via del 7 al 9 de novembre. Un esdeveniment únic on conèixer les novetats i solucions innovadores per a la mobilitat urbana.

 • Smart City Expo World Congress

Smart City Expo World Congress és el major i més influent esdeveniment mundial sobre innovació urbana. Que se celebrarà a Barcelona del 7 al 9 de novembre en Fira Barcelona Gran Via. En l’esdeveniment es posen en contacte els líders de les empreses, governs i organitzacions més innovadores.

 • Congrés AVEPA-SEVC

El congrés per a la formació continuada del veterinari clínic d’animals de companyia tindrà lloc del 9 a l’11 de novembre. L’objectiu de l’esdeveniment és portar al conjunt de la comunitat veterinària europea d’animals de companyia als millors nivells d’exercici professional.

 • Paint & Coatings

El 14 i 15 de novembre se celebrarà l’esdeveniment Paint & Coatings. Serà el saló dedicat al sector de les tecnologies de pintures i tractament de superfícies. L’esdeveniment és l’oportunitat per als professionals del sector de conèixer noves idees i novetats d’aquest.

 • Workday Rising

Els dies 14, 15 i 16 de novembre en el CCCIB; Barcelona se celebrarà l’esdeveniment Workday Rising. Dedicat al sector laboral del futur. Serà el lloc on trobar la tecnologia, la innovació i les connexions necessàries per a adaptar-se i liderar els canvis en la manera de treballar.

 • ESCAIDE Congress

Del 22 al 24 de novembre se celebrarà el congrés científic anual europeu d’epidemiologia aplicada a malalties infeccioses. En l’esdeveniment es donaran cita els principals referents europeus i mundials dels camps d’epidemiologia, veterinària, microbiologia, clínica i salut pública. El congrés tindrà l’objectiu de millorar la prevenció i control de malalties transmissibles.

 • Ocasió

El saló del vehicle seminuevo se celebrarà en Fira Barcelona Montjuïc del 22 al 26 de novembre. Serà l’esdeveniment on trobar la major oferta de vehicles seminuevos. En l’esdeveniment es podran trobar vehicles seminuevos de totes les gammes i marques.

 • Piscina & Wellness Barcelona

L’esdeveniment dedicat al sector de la piscina i el wellness torni a Barcelona del 27 al 30 de novembre. Celebrant la seva nova edició en el recinte Fira Barcelona Gran Via. L’esdeveniment destinat als professionals del sector serà el lloc ideal per a conèixer les novetats del sector.

 • Gal·la Guia Michelin España 2024

La gal·la de la Guia Michelin España 2024 se celebrarà el 28 de novembre en el CCIB de Barcelona. Serà la primera gala dedicada exclusivament a Espanya, sense la representació de Portugal.

 • IBTM World

Els dies 28, 29 i 30 de novembre se celebrarà en Fira Barcelona Gran Via la fira IBTM World. L’esdeveniment dedicat a la indústria de viatges de negocis, congressos i incentius. Amb l’objectiu d’oferir a les empreses un lloc on concentrar un any de contactes en només tres dies.

 • Clinical Trials Europe

L’últim esdeveniment que se celebrarà a Barcelona serà l’esdeveniment Clinical Trials Europe. Celebrat en el CCIB, Barcelona, els dies 29 i 30 de novembre. L’esdeveniment aquesta dedicat als ensayor clínics. Amb l’objectiu de donar a conèixer les noves tecnologies, fomentar la col·laboració i integrar els processos operatius.

Audiovisuals i interactius per a esdeveniments de novembre a Barcelona

 • Audiovisuals

La nostra empresa compta amb pantalles led d’interior, pantalles led d’exterior, televisors i estructura truss en lloguer per a esdeveniments. Destaquen, gràcies a poder crear pantalles gegants mitjançant la unió de mòduls led, les pantalles led. Tant d’interior com d’exterior. El lloguer de pantalles led permet a les empreses participants en esdeveniments poder crear la pantalla de gran grandària que desitgin. Sent els elements adequats per a aconseguir que els missatges de la mateixa arribin al major nombre possibles de presents.

Una altra manera de millorar la capacitat de comunió de la marca és comptar amb televisors en l’estand. La seva presència permetrà mostrar els productes i serveis de la marca mitjançant vídeos cridaners. I l’estructura truss, tant circular com quadrada, permet a les marques comptar amb l’estructura on col·locar so, il·luminació, decoració, pantalles led…. Necessari per a comptar amb un estand que aconsegueixi impactar en els presents.

 • Interactius tàctils

Una altra manera d’impactar que ofereix la nostra marca són els interactius tàctils de gran format. Comptem amb tòtems d’interior, tòtems tàctils d’exterior, tòtems giratoris, en forma de telèfon intel·ligent gegant, quioscos multimèdia tàctils, taules tàctils i pantalles tàctils. Tots els dispositius tàctils de gran format estan formats per pantalles tàctils 4k, amb 10 punts tàctils simultanis, ordenador i Wi-Fi incorporat.

Els interactius tàctils de gran format permeten a les marques comptar amb una manera única d’atreure l’atenció dels presents. Tant la tecnologia com la seva gran grandària i els continguts dinàmics que es mostraran, aconseguiran atorgar aquest poder d’atracció en els presents.

Contacti amb nosaltres, si desitja comptar amb una manera única i cridanera d’impactar en els presents. L’informarem de les nostres tarifes i serveis de lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments de novembre a Barcelona. En el nostre Instagram, Facebook i YouTube podrà observar algun dels nostres muntatges amb interactius i audiovisuals en esdeveniments de Barcelona, Madrid, Bilbao, Saragossa, València…

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.