Fires d’octubre a Barcelona: que elements pot destacar?

lloguer audiovisuals fires octubre Barcelona

El mes d’octubre serà un dels mesos de l’any 2023 on se celebrarà un gran nombre de fires i esdeveniments corporatius a Barcelona. La ciutat comtal compta amb diversos recintes on celebrar fires, congressos, salons, exposicions… Celebrant la majoria en Fira de Barcelona i el CCIB. En el post actual volem exposar els principals esdeveniments corporatius que se celebren a Barcelona a l’octubre i com els nostres clients poden atreure l’atenció dels presents amb el lloguer dels nostres interactius i audiovisuals.

Fires d’octubre a Barcelona

 • Fixed Income Leaders 2023

La major conferència de renda fixa del costat del comprador tindrà lloc del 2 al 4 d’octubre en el CCIB, Barcelona. Aquest esdeveniment ofereix l’oportunitat d’aprendre dels principals directors de renda fixa d’Europa.

 • Saló de l’ocupació

El Saló de l’ocupació se celebrarà el 4 i 5 d’octubre em Fira de Barcelona Montjuïc. L’esdeveniment té l’objectiu d’ajudar a trobar treball i potenciar el futur dels professionals. El saló ofereix assessorament, recursos, eines i oportunitats professionals.

 • Bizbarcelona

En les mateixes dates, el 4 i 5 d’octubre, se celebrarà en Fira Barcelona Montjuïc l’esdeveniment BizBarcelona 2023. Aquest esdeveniment té l’objectiu de millorar la competitivitat de pimes, negocis i persones amb iniciatives emprenedores i empresarials.

 • Congrés nacional de podologia

Els dies 6 i 7 d’octubre se celebrarà el Congrés Nacional de Podologia en Fira de Barcelona Montjuïc. És l’esdeveniment anual en què es donen cita els professionals del sector de la podologia.

 • Caravaning

Entre els dies 7 i 15 d’octubre se celebrarà el saló Caravaning. El saló bianual és el lloc ideal per a conèixer les novetats del sector, trobar les principals marques i trobar tota la informació, serveis i productes relacionats amb el món del caravaning.

 • 36th ECNP Congress 2023

Del 7 al 10 d’octubre se celebrarà en el CCIB de Barcelona l’esdeveniment 36th ECNP Congress 2023. Serà la primera reunió científica d’Europa per a la recerca del cervell orientada a les malalties. Atraient a més de 5000 psiquiatres, neurocientífics, neuròlegs i psicòlegs de tot el món.

 • ICHOM Conference

Del 10 a l’11 d’octubre se celebrarà el congrés ICHOM 2023 en Fira Barcelona Montjuïc. Serà l’esdeveniment més gran a escala mundial sobre l’atenció sanitària basada en el valor. A l’esdeveniment assistiran líders d’organitzacions internacionals del sector sanitari públic i privat.

 • Saló Nàutic de Barcelona

El saló nàutic internacional de Barcelona torna al Port Vell de Barcelona de l’11 al 15 d’octubre. Serà el punt de trobada dels professionals i amants del sector de la mar. Com cada any serà un dels grans esdeveniments comercials que se celebrarà a Barcelona.

 • Interhotel

Entre el 18 i 20 d’octubre se celebrarà l’esdeveniment de disseny per a hotels i restaurants en el CCIB. En l’esdeveniment es reuniran els professionals del disseny hospitality a Barcelona. I arribessin visitants de més de 40 països.

 • 64 Congress SEEN Barcelona 2023

El congrés de la societat espanyola d’endocrinologia i nutrició se celebrarà del 18 al 20 d’octubre en el CCIB de Barcelona. Serà la reunió anual d’endocrinòlegs, bioquímics, biòlegs i altres professionals del camp de l’endocrinologia, nutrició i metabolisme.

 • EFINTEC

Els dies 18 i 19 d’octubre se celebrarà en Fira Barcelona Montjuïc l’exposició i fòrum de les empreses instal·ladores i noves tecnologies, EFINTEC. L’esdeveniment comercial té l’objectiu de renovar el model energètic. Reunirà més de 7000 professionals del sector i 170 expositors.

 • Cosmetorium

El 18 i 19 d’octubre es reuniran els professionals i empreses del sector de la cosmètica en Fira Barcelona Montjuïc. És un esdeveniment dedicat a la creació, formulació, desenvolupament, subministrament, fabricació i subcontractació de productes cosmètics.

 • Euro Trophex

El saló de la indústria del gravat i personalització de trofeus se celebrarà el 20 i 21 d’octubre en Fira Barcelona Montjuïc. L’esdeveniment està dirigit als professionals del sector. Serà el lloc de presentació de les novetats del sector.

 • Blend

Els dies 26 i 27 d’octubre se celebrarà en Fira Barcelona Montjuïc el festival de les indústries creatives. L’esdeveniment té l’objectiu de fomentar l’intercanvi entre diverses disciplines. Sent el lloc ideal per a conèixer les veus líders i emergents.

 • CPHI

Finalment, se celebrarà l’esdeveniment CPHI Barcelona del 24 al 26 d’octubre en Fira Barcelona Gran Via. L’esdeveniment dedicat a la comunitat mundial que promou la salut mental.

Audiovisuals i dispositius tàctils per a esdeveniments corporatius

Com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils coneixem la capacitat d’atreure l’atenció d’aquests. Aquesta capacitat d’atracció fa que sigui molt utilitzats en fires, congressos, salons, exposicions…

Comptem amb audiovisuals, com a pantalles led d’exterior, pantalles led d’interior, televisors i estructures truss quadrada i circular. Dins d’aquest apartat destaquen les pantalles led que permeten als nostres clients disposar de la grandària de pantalla que desitgin. Gràcies a l’estructura de les pantalles led que permet crear pantalles gegants mitjançant la unió de mòduls led.

També, disposem de dispositius tàctils de gran format. Gràcies a la seva gran grandària, tecnologia tàctil capacitiva, ordinador i Wi-Fi, aconsegueixen impactar en els presents. Mostrant la informació de les empreses d’una manera única i cridanera. Disposem de tòtems multimèdia tàctil, tòtems publicitaris tàctils d’exterior, quioscos tàctils, pantalles tàctils i en forma de telèfon intel·ligent gegants. Una àmplia varietat d’interactius tàctils que ens permeten adequar-nos a les necessitats de cara marca i lloc de presentació.

Si desitja disposar d’una manera única, cridanera i nova de mostrar la seva informació i atreure l’atenció dels presents en fires i esdeveniments corporatius celebrats a Barcelona el mes d’octubre, no dubti a contactar amb nosaltres. Els informarem de les nostres tarifes i serveis de lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils per a esdeveniments. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges.

 

Posicionament SEO desenvolupat per PosicionandoT.