Gran muntatge de pantalla led i audiovisuals a Mallorca

lloguer pantalla led mallorca

En aquesta ocasió volem mostrar un gran muntatge realitzat a Mallorca. En aquest muntatge hem participat com a muntadors d’audiovisuals al Palau de Congressos de Palma, Mallorca, en el Congrés Nacional SENPE.

Muntatge d’audiovisuals i pantalles led de gran format

  • Pantalla led de gran format

Les primeres imatges que volem mostrar són les de la pantalla gran led llogada pels nostres clients. Com observarà a continuació en aquest muntatge ens encarreguem de muntar una pantalla led de 6x3m de p.p.2.6. Gràcies a la presència d’aquesta pantalla gran els nostres clients van poder atreure l’atenció dels presents. Mostrant els seus productes i vídeos promocionals en vídeos d’alta qualitat i de gran grandària.

lloguer pantalla led mallorca lloguer pantalles led mallorca pantalla led muntatge

  • Pantalla tàctil 32″

A més, de la pantalla gran led, instal·lem en el mateix stand una pantalla tàctil de 32″. Aquest dispositiu tàctil de gran grandària va ser utilitzat per a desenvolupar un joc entre els visitants que es van aproximar a l’estand. Aquest joc interactiu va aconseguir atreure més l’atenció dels presents.

pantalla tactil mallorca

  • Dos televisors 85″

En altres dos estands del mateix esdeveniment celebrat al Palau de Congressos Palma, Mallorca, hem muntat dos televisors de 85″. Dos televisors de gran format que van permetre als clients mostrar els seus vídeos corporatius i fent arribar els seus productes i serveis als potencials clients.

lloguer televisors lloguer televisors barcelona

Gràcies a comptar amb pantalles led de gran format, televisors, estructura truss, dispositius tàctils de gran format… Les marques aconsegueixen destacar en esdeveniments corporatius multitudinaris, com el celebrat al Palau de Congressos de Palma, Mallorca.

Lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a esdeveniments

Com ha observat en el post actual som especialistes en el lloguer de pantalles led, audiovisuals i interactius tàctils de gran format per a esdeveniments. A Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Bilbao, Lleida, Tarragona, Girona… La nostra àmplia varietat i experiència ens permet adequar-nos a les necessitats de tots els esdeveniments i clients. Si desitja comptar amb alguna de les nostres pantalles tàctils, pantalles led, televisors… No dubti a contactar amb nosaltres. Segueixi’ns en Instagram, Facebook i YouTube per a observar més muntatges de la nostra empresa.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.