Quines grandàries es poden crear mitjançant l’ús de pantalles leds?

lloguer pantalles led

Quant els organitzadors d’esdeveniments, ja siguin concerts, salons, fires, esdeveniments d’empresa, esdeveniments esportius… Es plantegen el lloguer de pantalles leds per a fer arribar la informació de l’esdeveniment a tots els presents, es fan la pregunta de Quines grandàries de pantalles leds poden desenvolupar-se? En post actual, com a especialistes en el lloguer de pantalla leds, exposem la resposta a aquesta qüestió.

Abans de passar a respondre que grandària pot crear-se amb pantalles leds, hem de saber com es compon una pantalla led. La majoria de pantalles leds es componen mitjançant cabinets o blocs de 50 cm x 50 cm que s’uneixen entre si per a crear aquestes grans pantalles per a esdeveniments. També, existeixen altres mesures de blocs o cabinets, com són els blocs de 1 m x 1 m. Els diversos blocs s’uneixen mitjançant un sistema d’ancoratge, creant una superfície plana on projectar imatges i vídeos d’alta qualitat. Les pantalles leds compten amb la configuració electrònica necessària per a poder mostrar aquesta imatge d’alta qualitat.

Quines grandàries es poden crear amb les pantalles leds?

Una vegada sabem com funciona el seu muntatge, podem passar a respondre la qüestió que grandàries poden desenvolupar-se. Gràcies a l’estructura de la pantalla led pot desenvolupar-se superfícies de formes i grandàries diferents. Adequant-se a les necessitats de cada tipus d’esdeveniment i lloc de presentació.

L’aspecte de 16:9 és el format de vídeo més utilitzat en l’actualitat, això fa que sigui la referència que es pren a la hora de crear la grandària de la pantalla led. Podent dur a terme pantalles des d’1,5 metres fins a l’ample que desitgi el client. I en proporció al format 16:9 calcular l’alt de la pantalla que es durà a terme. L’estructura d’aquesta mena de pantalla permet una fàcil instal·lació. La unió dels diversos cabinets o blocs es realitza fàcilment. Podent crear grans superfícies on mostrar la informació de l’esdeveniment en un curt període de temps.

En SB Service com a especialistes en el lloguer de pantalles leds gegants per a esdeveniments podem dur a terme la grandària que desitgi cada client. Si desitja comptar amb una pantalla led per al seu esdeveniment, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís de les nostres tarifes i serveis per a lloguers de pantalles leds a Barcelona, Lleida, Castelló, València, Girona, Lleida… En el nostre YouTube i Instagram podrà conèixer alguns dels nostres muntatges mitjançant pantalles leds gegants.

 

Disseny web dut a terme per PosicionandoT.