Impactar en fires mitjançant les pantalles leds en lloguer

pantalles leds llogar barcelona

Aquests últims mesos s’han celebrat a Barcelona, Madrid, Lió, Bilbao, València, Saragossa, París… Grans esdeveniments corporatius com són el MWC, FITUR, Infarma, ISE, Alimentària & Hostelco, Saló Gurmets… Fires on, hem observat, la gran importància que tenen, en l’actualitat, l’objectiu d’impactar per part de les empreses per a aconseguir que el nombre més gran de potencials clients s’aproximin la seva informació. Sent un dels audiovisuals que més compleixen amb aquest fi, les pantalles leds per llogar. Ja que, la seva estructura permet desenvolupar pantalles gegants per a tota mena d’esdeveniments.

A continuació, exposem els principals avantatges de les pantalles leds per a aconseguir impactar en fires, congressos, salons, exposicions…

Avantatges de les pantalles leds per llogar en fires i esdeveniments

Donar visibilitat a la seva marca

La col·locació de grans pantalles leds en llocs de l’estand que puguin ser vists des de molts punts del recinte firal permeten donar visibilitat a la seva marca. Ja que aconsegueixen atreure l’atenció dels presents en els recintes firals. Aconseguint que el seu estand adquireixi un major nombre de visites.

Dirigir l’atenció dels potencials clients

Les pantalles leds permeten dirigir l’atenció dels potencials clients cap a la part de l’estand que desitgi l’empresa. Situant la pantalla led en el lloc que desitja que els seus clients dirigeixin la seva atenció, aconseguirà aquest propòsit. Ja que la seva gran lluminositat i alta qualitat d’imatge aconsegueixen atreure les mirades dels presents.

Fàcil instal·lació i maneig

Les pantalles leds per llogar es componen mitjançant la unió de cabinets, de 50 x 50 cm o de 0,5 x 1m. Podent crear pantalles led gegants de la grandària que desitgi cada client. Adequant-nos a les necessitats de cada tipus d’esdeveniment i lloc de col·locació fàcilment. Aconseguint crear pantalles led de gran format que aconsegueixen impactar en els presents. A més, la seva estructura permet que els temps d’instal·lació siguin curts i adaptats als temps restrictius dels recintes firals.

Gran qualitat d’imatge

La imatge oferta per les pantalles leds gegants és d’alta qualitat. La qualitat de la imatge dependrà de la mena de pantalla led seleccionada i la distància que aquesta tingui entre els píxels, podent triar entre la distància de 3.9 i 2.6 mm. Segons la distància a la qual estaran les persones s’haurà d’optar per una distància de píxels o una altra. En recintes firals en la majoria de casos seria interessant optar la distància de 2.6 mm. Totes les pantalles leds ofereixen imatges d’alta qualitat, alta lluminositat i resolució.

Com a especialistes per llogar d’audiovisuals i interactius tàctils, continuem creixent amb l’adquisició de nous cabinets de pantalles leds. Aquestes noves adquisicions ens permeten desenvolupar el tota mena de pantalles led per llogar per a esdeveniments corporatius, com a fires, congressos, salons, exposicions… Celebrats a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Manresa, Terrassa…

Podent dur a terme pantalles leds gegants que aconsegueixen impactar i atreure els presents en aquests. Comptem, a més, amb vídeo wall, televisors en lloguer, estructura truss, tòtems tàctils d’interior, tòtems tàctils d’exterior, telèfon intel·ligent giratori de gran format, quioscos tàctils, pantalles tàctils…

Contacti amb nosaltres, l’informarem sense compromís, de les nostres tarifes i serveis de lloguer de pantalles leds per a fires, congressos, concerts… Si desitja observar algun dels nostres muntatges, visiti el nostre Instagram i YouTube.

 

Disseny web dut a terme per PosicionandoT.