Impacti mitjançant audiovisuals en fires de febrer a abril celebrades en IFEMA

Audiovisuals Madrid ifema esdeveniments

IFEMA, Madrid, és la institució firal de Madrid que es va crear en 1978 amb l’inici de les converses entre l’Ajuntament i la Cambra. Posteriorment, es van sumar la Diputació Provincial-Comunitat de Madrid, i Caja Madrid. En 1980 s’aproven els estatuts i fins avui continua regida pels quatre estaments que la van crear constituint un consorci amb diferents percentatges de participació en l’entitat.

IFEMA inicia la seva marxa amb els Pavellons de Cristall i la Pipa de la casa de camp i el Palau d’exposicions del passeig de la castellana. Amb el temps i a causa del creixement empresarial d’Ifema amplia les seves dependències creant El Parc Firal Joan Carles I inaugurat pel rei en 1991 en el desè aniversari d’Ifema.

En 1999 s’emprèn un nou projecte d’ampliació que conclou amb la inauguració de les obres en 2002 amb dos nous pavellons una nova entrada nord i un nou centre de congressos de més de 10.000 m².

Coincidint amb el 25 aniversari de l’entitat s’inicia una nova ampliació construint dos nous pavellons més amb una inversió de 100 milions d’euros. L’activitat firal d’Ifema es va engegar amb SICUR en 1980 celebrant-se 15 salons firals en el seu primer any d’activitat. Actualment, acull més de 70 fires anuals i es converteix en una de les primeres organitzacions firals d’Espanya. Amb un impacte del PIB de Madrid al voltant de l’1%.

Fires i congressos de febrer a abril en IFEMA, Madrid

Els pròxims mesos de febrer a abril Ifema té programades la celebració d’alguns dels salons nacionals i internacionals més importants:

Fires de febrer

 • IntergiftBisutex i Madridjoya: entre els dies 2 i 6 de febrer del 2022 se celebraran els tres certàmens en IFEMA, Madrid. Dedicats al sector de les joies, bijuteria i regal.
 • Pick&Pack: és la plataforma dedicada a la indústria de l’embalatge. En tots els seus vessants, del 8 a 10 de febrer en IFEMA, Madrid.
 • Tecnova-Piscines: entre el 22 i 25 de febrer de 2022 tindrà lloc en IFEMA, Madrid, la Fira internacional de tecnologia i innovació per a instal·lacions aquàtiques.
 • SICUR: del 22 al 25 de febrer se celebrarà el Saló internacional de la Seguretat. És el referent internacional a Espanya de la Seguretat.
 • InterSicop: és la trobada de la indústria espanyola de la pastisseria, gelateria, fleca, equipament i cafè. Del 19 al 22 de febrer del 2022.

Fires de març

 • Meat Attraction: entre el 8 i 10 de març del 2022 se celebrarà l’esdeveniment dedicat al sector carni i la indústria càrnia. És la fira internacional del sector carni.
 • Hip – Hospitality: del 07 al 09 de març se celebrarà la plataforma més gran innovació del sector horeca.
  World Olive Oil Exhibition: entri al 8 i 9 de març del 2022 es realçarà la trobada del sector de l’oli d’oliva en IFEMA.
 • IberzooPropet: del 10 al 12 de març del 2022 se celebrarà en Fira per al professional de l’animal de companyia en IFEMA, Madrid.
 • Aula, Expolearning i Congreso Red + Interdidac y  Schools Day: els tres certàmens tindran lloc del 2 al 6 de març en IFEMA, Madrid. Els salons estan dedicats a l’oferta educativa de la capital del país.
 • InterOcio: de l’11 al 13 de març de 2022 tindrà lloc la fira interaocio en IFEMA, Madrid.
 • FIJMA 22: és la Fira Internacional del Joc del 15 al 17 de març a Madrid.
 • Cinegética 2022: del 17 al 20 de març tindrà lloc la Fira internacional de la Caça.
 • INFARMA: és la gran trobada de la Farmàcia en l’àmbit europeu que tindrà lloc del 22 al 24 de març en IFEMA.
 • Expodental: és la Fira referent per a la indústria dental europea del 24 al 26 de març del 2022. És el Saló Internacional d’equips, productes i serveis dentals.

Fires d’abril

 • Vive la Moto: del 31 de març al 03 d’abril tindrà lloc el Saló Internacional de la Moto de Madrid.
 • ExpoÓptica: de l’1 al 3 d’abril de 2022 és el Saló Internacional d’òptica, optometria i audiologia.
 • Piscimad: és el saló de la Piscina i el Jardí, on es presenten les tendències en la cura de les piscines. De l’1 al 3 d’abril del 2022.
 • Motortec Madrid: entre el 20 i 23 d’abril de 2022 se celebrarà en IFEMA la trobada de la postvenda de l’automoció.
 • Salón Gurmets: del 25 al 28 d’abril de 2022 tindrà lloc la 35 Saló Gurmets. És la fira internacional de l’Alimentació i Begudes de qualitat. Sent el líder del producte d’alta gamma a Europa.
 • Rebuild: del 26 al 28 d’abril del 2022 se celebra l’esdeveniment líder en la construcció industrialitzada, digitalització i sostenibilitat per a l’edificació.

Catàleg d’audiovisuals per a destacar en les fires d’IFEMA

Actualment, l’ús d’audiovisuals és fonamental en tota mena d’esdeveniments corporatius. Són tècniques de comunicació i informació que combinen imatge i so. Cada vegada més les empreses decideixen llogar audiovisuals parar la realització dels seus esdeveniments. Gràcies al seu gran poder d’impacte entre els presents.

Optar pel lloguer permet accedir a un audiovisual de qualitat i d’última generació en tot moment. SB Service és proveïdor d’audiovisuals per a tota mena d’esdeveniments que pugui necessitar la seva empresa. Proporcionem qualitat i professionalitat en tots els nostres serveis, ja que ens avalen més de 30 anys d’experiència en el món de l’espectacle i els audiovisuals.

Oferim un ampli catàleg d’audiovisuals per a llogar per a Madrid. Format per pantalles led, vídeo walltruss quadrat, truss circular, truss negre i televisors per a llogar. Tant les pantallas led, vídeo wall i els televisors per llogar permeten comptar amb pantalles d’interior i d’exterior que garanteixen lluminositat i la projecció d’imatges nítides a tot color i molt atractives per a tots els assistents a l’esdeveniment.

A més, comptem amb interactius tàctils de gran format, en forma de Smartphone, tòtems de publicitari d’exterior, tòtems d’interior, tòtems giratoris, quioscos i pantalles tàctils. Consulti’ns, sense compromís, l’informarem les nostres tarifes i serveis per a les fires i congressos celebrats en IFEMA, Madrid. També, per a Barcelona, Saragossa, Tarragona, València, Girona, Lleida…

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.