Impacti en les fires i congressos de Saragossa en 2022

saragossa lloguer audiovisuals

En el post actual exposem les fires i congressos que se celebraran durant els primers mesos de l’any en una de les institucions firals més importants d’Espanya en Fira de Saragossa. En el recinte firal de Saragossa se celebren alguns dels salons professionals més rellevants a escala nacional i internacional.

Fira de Saragossa inicia la seva marxa pels anys 40 i s’ha adaptat a les necessitats del mercat actual. Amb serveis i instal·lacions que li permeten celebrar qualsevol mena d’esdeveniment professional i lúdic. Compta amb una superfície de 360.000 m² repartida d’11 pavellons.

Principalment, celebra fires especialitzades en les tècniques per a l’explotació vitícola, la ramaderia, les noves tecnologies, l’energia, la gestió de l’aigua i del medi ambient, maquinària per a la construcció i les obres públiques… En el post actual exposem les principals fires que se celebressin en Fira de Saragossa.

Principals fires i salons celebrats en Fira de Saragossa

FMZ: Feria del mueble Zaragoza

Fira del moble de Saragossa del 22 al 25 de març de 2022. La vuitena edició situa Saragossa com a centre de l’activitat i el negoci entre fabricants, distribuïdors i venedors. Compta amb les primeres marques i grups de compra d’Espanya.

FIMA, Feria de la maquinaria agrícola

FIMA fira de la maquinària agrícola del 26 al 30 d’abril de 2022. Celebra l’edició número 42 i es converteix en un fòrum de trobada dels principals professionals nacionals i internacionals de la maquinària agrícola.

Exponatura feria de la montaña y el deporte sostenible

Exponatura és la fira de la muntanya i l’esport sostenible celebrada del 2 al 4 de juny de 2022. És el referent del sector on es donen cita l’oferta i la demanda del sector de la muntanya atesos els aspectes tècnics, mediambientals, la projecció social, la formació i la recerca.

Lloguer d’audiovisuals i tàctils per a Saragossa

SB Service, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils a Saragossa, posa a la disposició de Fira de Saragossa i de tots els expositors el catàleg d’interactius tàctils i audiovisuals disponibles. Per a brindar la millor de les solucions per al seu estand.

El nostre catàleg d’interactius tàctils s’adeqüen a les seves necessitats i especificacions, gràcies a la nostra àmplia varietat de pantalles interactives de gran disseny i qualitat. Es troben disponibles en diferents grandàries i configuracions. Des de les pantalles tàctils per a llogar més bàsiques a dispositius tàctils en forma de Smartphone, tòtem publicitari d’interior tàctil, tòtem d’exterior tàctil, quioscos tàctils… Gràcies als dispositius tàctils amb pantalla tàctil interactiva per llogar els assistents a l’esdeveniment podran interactuar de manera directa amb la seva informació. D’una manera atractiva i innovadora. Contacti amb nosaltres en el nostre apartat de contacte, l’informarem del nostre servei de lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils per a Saragossa sense compromís. En Instagram i YouTube podrà conèixer alguns dels nostres muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.