S’aproxima el 2023… Arriba el MWC 2023, Barcelona

lloguer pantalla led mwc barcelona

Amb l’arribada del 2023, la ciutat de Barcelona, es comença a preparar per a la celebració del Mobile World Congress, MWC 2023, Barcelona. Aquesta gran cita comercial tornarà a la ciutat comtal amb total normalitat, després de l’edició post pandèmia del 2022. Aquesta nova edició espera superar els 60.000 visitants de la passada edició, aproximant-se a poc a poc als 109.000 presents en l’edició 2019, la que ha aconseguit major assistència fins a l’actualitat.

L’edició actual espera reunir entre 2000 i 2500 expositors del sector de les telecomunicacions, també, del transport, finances, ciutats intel·ligents… Tota mena de sectors que s’estan veient impactats per la transformació digital. Serà, de nou, el lloc de trobada dels professionals del sector de les telecomunicacions i dels sectors impactats per aquesta transformació digital.

Aquest tipus de gran esdeveniment, multitudinari i amb un gran nombre d’empreses, fa que les empreses hagin de buscar maneres d’impactar i assolir que un gran nombre de presents s’aproximin al seu estand i coneguin els seus serveis i/o productes. En el post actual, com a especialistes en el lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils, volem exposar com els elements del nostre catàleg poden fer destacar a la teva empresa.

Com impactar mitjançant audiovisuals i interactius tàctils en el MWC 2023?

Audiovisuals

Pantalles led

Les pantalles led permeten desenvolupar la grandària de pantalla, on mostrar imatges i vídeos d’alta qualitat, que desitgi cada client. D’aquesta manera, es poden dur a terme pantalles led gegants, que aconsegueixen impactar en els presents. Gràcies a la seva grandària, qualitat i lluminositat. En esdeveniments com el MWC 2023, l’ús de grans pantalles led és cada vegada més comuna, pel seu gran poder d’atracció.

lloguer pantalles led barcelona pantalles leds gegants lloguer

Televisors

Els televisors permeten a les empreses mostrar, d’una manera diferent i més cridanera, els continguts creats per la seva empresa. D’aquesta manera, comptarà amb un suport digital i dinàmica, que impacta més que els formats estàtics tradicionals. Les empreses podran instal·lar pantalles de televisor des de 32″ fins a 85″.

lloguer televisions barcelona

Estructura truss

Una altra manera d’impactar és disposar d’una estructura d’alta resistència. Com és l’estructura truss quadrada o circular. Que permeten poder instal·lar i col·locar els elements que desitgi cada empresa. Com a il·luminació, so, elements gràfics, pantalles led… D’aquesta manera, podrà impactar en els presents amb els elements col·locats en l’estructura truss.

lloguer dispositius tactils maig madrid truss circular esdeveniments catalunya eventos y marketing audiovisuales

Interactius tàctils

Tòtems tàctils digitals

Dins del nostre ampli catàleg d’interactius tàctils per llogar, destaquen els tòtems tàctils digitals. Sent els interactius tàctils més demandats pels nostres clients. Gràcies a ser un dispositiu tàctil de gran grandària i qualitat. Que aconsegueix atreure les mirades de tots els presents. Comptem amb tòtems tàctils d’interior, tòtems tàctils digitals d’exterior i tòtems giratoris.

totem publicitari exterior barcelona lloguer Totem giratori barcelona

Quioscos tàctils digitals

Un altre dels dispositius tàctils més demandats per la seva forma ergonòmica i única són els quioscos tàctils digitals. Són dispositius tàctils creats mitjançant la unió de pantalles tàctils amb suports. Que li ofereix aquesta forma única i cridanera. Sent els dispositius tàctils de gran format ideals per a mostrar catàlegs, mapes, menús, imatges…

lloguer quiosc interactiu quiosc tactil catalunya

En forma de Telèfon intel·ligent

Un altre dels nostres dispositius tàctils més demandats per la seva forma única són els dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent. Aquests grans dispositius tàctils ofereixen una experiència similar als telèfons intel·ligents, gràcies a comptar amb tecnologia multitouch de cristall únic.

interactius tactils lloguer barcelona

Pantalles tàctils

Dins del nostre catàleg de dispositius tàctils disposem de pantalles tàctils. Que ofereixen una gran versatilitat. Gràcies a poder ser instal·lades en qualsevol espai mitjançant suports de paret o suports amb rodes.

interactivas táctiles sb service alquiler

Taules tàctils

El nostre últim element amb el qual impactar en el MWC 2023 celebrat a Barcelona són les taules tàctils. Aquestes destaquen per ser una taula amb pantalla tàctil. Sent molt utilitzades per a desenvolupar exposicions o explicacions sobre els productes i serveis de l’empresa.

taules pantalla tactil lloguer

Si desitja comptar amb algun dels nostres audiovisuals i interactius tàctils per a la seva participació en el MWC 2023, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem de les nostres tarifes de lloguer per a aquest gran esdeveniment de Barcelona, sense compromís. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a conèixer algun dels nostres muntatges.

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.