Importància del lloguer de pantalles leds per a esdeveniments

lloguer pantalles leds barcelona

El lloguer de pantalles leds per a comptar amb pantalles gegants en esdeveniments, fires, congressos, concerts, esdeveniments de màrqueting i publicitat… És cada vegada més comuna i sol·licitada. En el post actual exposem la importància de les pantalles leds, importància i característiques que fan que el seu lloguer sigui cada vegada més sol·licitat.

Importància del lloguer de pantalles leds

El lloguer de pantalles led per a esdeveniments és cada vegada més comú per la seva capacitat d’impactar en els presents en esdeveniments, fires, congressos, salons… On es reuneixen multitud de persones i empreses que competeixen entre elles per a captar l’atenció dels presents. És en aquest context en el qual les pantalles leds adquireix una gran importància. Ja que són grans pantalles que permeten mostrar les seves imatges i vídeos en gran format. Aconseguint impactar en els presents.

Característiques de les pantalles led per llogar

Ràpid i senzill muntatge

Les pantalles led per les seves característiques compten amb un muntatge ràpid i senzill. Això facilita el muntatge en esdeveniments efímers, com a fires, congressos, salons… Sent ideal el seu lloguer per a aquests tipus d’esdeveniments. Ja que la instal·lació podrà ser realitzada sense problemes en els curts períodes de temps que ofereixen els recintes firals.

Fàcil transport

El transport de pantalles leds és senzill, podent arribar a qualsevol ciutat sense necessitat de comptar amb grans camions de transport. Amb un fàcil transport es poden desenvolupar grans pantalles gegants leds per a tota mena d’esdeveniments.

Projeccions d’alta qualitat

A més, d’aquestes facilitats de transport i muntatge, les pantalles leds projectant imatges i vídeos en alta qualitat. Podent triar entre pantalles led de p.p2.8 i p.p3.91, segons les necessitats de l’esdeveniment i lloc de col·locació.

SB Service comptem amb una àmplia varietat de mesures i models de pantalles leds per llogar per a tota mena d’esdeveniments. Com a fires, congressos, salons, exposicions… Celebrats a Barcelona, Madrid, Saragossa, Bilbao, València, Màlaga… també, en ciutats d’Europa, com París, Lió, Berlín, Milà, Bolonya… Si desitja comptar amb una pantalla gegant per al seu esdeveniment, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís de les nostres tarifes de lloguer de pantalles led.

El nostre catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils per llogar compta amb altres elements. Com serien en l’apartat d’audiovisuals, vídeo wall, televisions, estructura trusstruss circular i truss negre. L’apartat de dispositius tàctils es compon per tòtem publicitari d’exterior, tòtem amb pantalla tàctil, en forma de Smartphone, quiosc tàctil, pantalles tàctils i taules amb pantalla tàctil. Aquesta àmplia varietat d’audiovisuals i interactius tàctils podrà impactar en els presents en esdeveniments.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.