Treballs de lloguer d’interactius i pantalles led a l’octubre

lloguer interactius pantalles led

En aquesta primera setmana d’octubre estem treballant en diversos esdeveniments celebrats a Madrid, Vigo i Barcelona. Durant l’última setmana de setembre iniciem els nostres muntatges de pantalles led i interactius tàctils per a fires, congressos, esdeveniments… Celebrats en aquestes tres ciutats. En el post actual volem exposar els principals muntatges realitzats per a aquests esdeveniments.

Lloguer d’interactius i pantalles led a Madrid, Vigo i Barcelona a l’octubre

Esdeveniments de Madrid

Durant la setmana passada i cap de setmana hem estat muntant diverses pantalles de gran format led en IFEMA. També, diversos interactius tàctils de gran format. Tots aquests muntatges s’han dut a terme per a les fires Fruit Attraction i Farmaforum. Amb l’objectiu d’impactar en els visitants i aconseguir que la presència dels nostres clients sigui un èxit per a la seva marca.

Esdeveniments de Vigo

En el cas de Vigo som presents en la fira Conxemar. Amb el lloguer de pantalles led per a l’esdeveniment. Creant grans pantalles led on els nostres clients podran mostrar la seva informació, vídeos, imatges… En grans pantalles i impactar en els presents. Obtenint que un major número dels mateixos s’aproximin als seus estands en la fira Conxemar, Vigo.

A més, del lloguer de pantalles led, els nostres clients han confiat en la nostra empresa per al lloguer de diverses televisions, estructura truss…

Lloguers a Barcelona

En el cas de Barcelona estem desenvolupant el lloguer de diversos interactius tàctils de gran format per a esdeveniments corporatius. Al llarg d’aquesta setmana realitzarem el lloguer de 3 tòtems tàctils de 49″, 2 interactius en forma de telèfon intel·ligent gegants i 1 quiosc tàctil interactius. Aquests interactius tàctils de gran format seran utilitzats en diversos esdeveniments corporatius celebrats en diferents hotels de la ciutat comtal.

A més dels muntatges exposats hem dut a terme el lloguer de pantalles de televisió, altres interactius, lloguer d’estructura truss, so… Creant els espais interactius i efímers amb els quals impactar en els presents en els esdeveniments corporatius. També, continuem amb el lloguer de llarga durada de 3 tòtems d’exterior per a un esdeveniment celebrat a Sevilla.

Si desitja comptar amb els nostres interactius tàctils de gran format o algun dels nostres audiovisuals, com les pantalles led per a llogar, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem, sense compromís, de les nostres tarifes i serveis per al lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals per a esdeveniments de tota Espanya i Europa. En ciutats com Bilbao, Lió, Marsella, València, Saragossa, Madrid, Barcelona, Milà, Vigo, Sevilla… Visiti el nostre Instagram per a observar algun dels nostres últims muntatges.

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.