Els interactius tàctils com a sistema d’informació per a esdeveniments

interactius tactils lloguer barcelona

L’ús de la tecnologia, en telèfon intel·ligent, tauletes, dispositius mòbils… És en l’actualitat comuna en tots els sectors de la societat. La funció tàctil i les seves interfícies són conegudes per la majoria de potencials clients de tota mena de negocis. Aquest fet fa que l’ús de la tecnologia tàctil és cada vegada més comuna en multitud d’esdeveniments corporatius. Les experiències ofertes per marques mitjançant l’ús de la tecnologia tàctil es desenvolupen mitjançant grans interactius tàctils. Com els oferts per la nostra empresa SB Service per a fires, congressos, salons, exposicions… A continuació, exposem les característiques principals dels nostres interactius tàctils de gran format.

Interactius tàctils de gran format per llogar

Tòtem d’interior tàctil

El tòtem més sol·licitat per a esdeveniments corporatius són els tòtems d’interior tàctils. Ja que són interactius tàctils de gran format que compten amb una estructura de gran format i elegant. Aquestes característiques aconsegueixen atreure l’atenció dels presents. Assolint que un major nombre de presents interactuïn amb la seva informació. Fet que obtindrà que les opcions de conversió en nous clients siguin majors.

lloguer totem tactil barcelona

Tòtems giratoris tàctils

Els tòtems giratoris tàctils compten amb les mateixes característiques que els tòtems d’interior tàctils. Però, compten amb una pantalla tàctil giratòria. Permetent que la seva marca pugui mostrar la informació de forma vertical o horitzontal. Oferint una versatilitat que alguns tipus de continguts interactius tàctils necessiten.

Totem giratori barcelona

Tòtems d’exterior

Els tòtems d’exterior tàctils són interactius tàctils de gran format que compten amb índex de protecció IP65. Aquest índex de protecció permet l’ús en l’exterior. Abans de res, tipus d’inclemències meteorològiques. Com el sol, el vent, el fred, la pluja, el vent… Sense haver de ser guardat en cap moment.

lloguer totem tactil exterior

Quioscos tàctils

Els quioscos tàctils per la seva forma ergonòmica són un dels dispositius tàctils més demandats per a esdeveniments multitudinaris. La seva forma permet que els usuaris interactuïn amb la seva informació en una pantalla situada a l’altura adequada.

lloguer quioscos tactils

 

Pantalles tàctils

Les pantalles tàctils són els elements tàctils més versàtils. Ja que gràcies als suports de paret i els suports amb rodes poden ser instal·ladors en qualsevol espai. Sent un dels dispositius tàctils més utilitzats gràcies a aquesta versatilitat.

lloguer interactius tactils esdeveniments

Telèfon intel·ligent tàctil

Dins de l’ampli catàleg d’interactius tàctils per llogar destaquen els dispositius en forma de telèfon intel·ligent tàctil de gran format. Que ofereixen una experiència única als presents. Ja que la seva forma de telèfon intel·ligent unida a la seva pantalla tàctil permet oferir una experiència similar als telèfons intel·ligents normals però amb una pantalla de gran format.

smartphone tactil lloguer

Interactius tàctils personalitzats

A més dels dispositius tàctils de gran format exposats podem desenvolupar els dispositius tàctils personalitzats que necessiti cada client i tipus d’esdeveniment. Com és el desenvolupament de taules interactives tàctils. Les quals són molt demandades per a l’ús amb nens.

 

taules pantalla tactil lloguer

SB Service comptem amb una àmplia varietat d’interactius tàctils i audiovisuals per llogar per a tota mena d’esdeveniments. Com a fires, salons, exposicions, congressos… Celebrats en tota Espanya i Europa. En ciutats com Lió, Barcelona, Berlín, Madrid, València, Saragossa, Bilbao, Mallorca, Milà, Bolonya… a més, dels dispositius tàctils exposats comptem amb pantalles leds, vídeo wall, estructura truss quadrada, estructura truss rodona i televisions.

Si desitja comptar amb un sistema d’informació diferent per al seu esdeveniment, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem de les nostres tarifes i serveis, sense compromís. Segueixi’ns en Instagram, per a observar els nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils.

 

Posicionament web desenvolupat per PosicionandoT.