Interactius tàctils amb WEB APP per a crear campanyes de màrqueting

web app interactius tactils

Gràcies a les noves tecnologies, en aquest cas, la tecnologia tàctil en grans pantalles permet desenvolupar diversos tipus de campanyes de màrqueting. Per a aconseguir els objectius de la seva empresa en aquestes campanyes és important comptar amb una aplicació que s’adeqüi als seus objectius, aconsegueixi una major ràtio de conversió dels participants i aconsegueixi atreure el major nombre possibles d’assistents en l’esdeveniment.

Això és important per a tota mena d’esdeveniments i espais. Ja siguin campanyes de màrqueting realitzades en centres comercials, botigues físiques, fires i salons comercials, congressos, campanyes a l’aire lliure… El poder d’atracció és realment important per a aconseguir que aquesta campanya sigui un èxit per a la seva marca.

Personalització de la campanya de màrqueting mitjançant una WEB APP

Gràcies a la personalització dels interactius tàctils mitjançant una WEB APP podrà crear tot tipus de campanyes de màrqueting. Creant jocs, sortejos, catàlegs digitals, mapes interactius… D’aquesta manera, els seus potencials clients interactuaran amb la seva informació d’una forma diferent i impactant. Si ho desitja aconseguirà informació dels seus clients gràcies al registre previ necessari per a participar en la campanya.

Des de SB Service oferim un ampli catàleg d’interactius tàctils. Format per tòtems d’interior, tòtems d’exterior, tòtem giratori, taules, quioscos i interactiu en forma de Telèfon intel·ligent gegants. Tots composts per pantalles tàctils 4k capacitives que poden ser personalitzats amb una WEB APP. Que gràcies a no tenir marcs i estar compostes per un cristall únic, creguin interactius tàctils cridaners i elegants.

Oferim el nostre servei de lloguer d’interactius tàctils de gran format i audiovisuals per a esdeveniments, salons, estands, màrqueting, publicitat… Per a ciutats d’Espanya i Europa. Com Madrid, Barcelona, Milà, París, Marsella, València, Saragossa, Bilbao, Niça, Montpeller, Tolosa, Perpinyà, Paris, Lió, Munic, Colònia, Hamburg, Rimini, Nuremberg, Düsseldorf, Amsterdam, Hannover, Mònaco…

Si desitja comptar amb algun dels nostres audiovisuals, no dubti a contactar-nos, li enviarem un pressupost personalitzat, sense compromís. En el nostre Instagram pot seguir els nostres últims muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.