Llogar una pantalla gegant: Quant costa?

pantalla led gegant lloguer

Quan una marca decideix llogar una pantalla gegant per a la seva participació en esdeveniments corporatius o per a l’organització de concerts, esdeveniments multitudinaris, esdeveniments d’empresa… Es pregunten quant costa el seu lloguer. La resposta a aquesta pregunta depèn de diversos factors que determinaran el preu d’aquesta. En el post actual volem exposar aquests aspectes, que coneixem en profunditat com a especialistes en el lloguer de pantalles gegants per a esdeveniments.

Quins aspectes determinen el preu de llogar una pantalla gegant?

Grandària

La grandària és un dels aspectes que més determinaran el preu de llogar una pantalla gegant per a esdeveniments. A major grandària, major preu per al seu lloguer. Per a aconseguir pantalles gegants per a esdeveniments, de més de 85″, són ideals les pantalles led. Ja que permeten desenvolupar la grandària que desitgi cada client per a la seva pantalla gegant. La seva estructura permet la unió de diversos mòduls led per a crear la grandària desitjada. Des de pantalles led 3×2 m o 2×1 m fins a pantalles de 6.5×3.5 m o 5.5×3 m, 5x2m… Qualsevol grandària que desitgi el client.

Per a pantalles gegants de menys de 85″, per pressupost i temps de muntatge, és més interessant el lloguer de televisions. El seu menor pressupost permet a les empreses comptar amb diversos televisors per a llogar per a un esdeveniment. Aconseguint fer arribar la seva informació als presents. Existeixen pantalles de televisió de gran format de 60″, 65″, 70″, 75″, 80″ i 85″.

Temps de lloguer

La durada de l’esdeveniment en què s’utilitzarà la pantalla gegant determinarà el preu del seu lloguer. Contra més temps duri l’esdeveniment, major serà el preu del lloguer de la pantalla. Però, el preu per dia de lloguer no serà el mateix per a esdeveniments de curta durada, com per a fires o esdeveniments de llarga durada. A major temps de lloguer menor preu per dia.

Qualitat de la pantalla

La qualitat de la pantalla seleccionada, en el cas de les pantalles led, determinarà de manera clara el preu d’aquesta. La qualitat de les pantalles led es determina segons el píxel pitch d’aquesta. Contra major sigui el píxel pitch de la pantalla led, menor serà la seva qualitat.

Segons la distància a la qual se situïn els visitants i/o usuaris podrà optar per una qualitat o una altra. A major distància, menor qualitat serà necessària per a aconseguir una imatge de bona qualitat per al seu esdeveniment. El preu del lloguer de les pantalles led gegants per a esdeveniments serà més car contra millor sigui la qualitat de la pantalla led seleccionada.

L’ús de pantalles gegants, tant pantalles led com televisors de gran format, permeten a les marques participants en esdeveniments corporatius impactar en els presents. Aconseguint atreure els presents cap a la seva marca, augmentant les oportunitats de venda de la seva marca en aquest. Aquest fet fa que sigui una inversió que permet a les empreses recuperar la inversió en el lloguer de la pantalla gegant per a l’esdeveniment.

A l’hora de llogar una pantalla gegant per a esdeveniments aquests i altres factors determinaran el preu del seu lloguer. Si desitja conèixer el preu del lloguer d’una pantalla gegant per al seu esdeveniment corporatiu, no dubti a contactar amb nosaltres. L’informarem, sense compromís, dels nostres serveis i preus com a especialistes en el lloguer de pantalles led, televisors i dispositius tàctils per a esdeveniments de Barcelona, València, Saragossa, Lleida, Girona, Mallorca... Visiti el nostre Instagram per a observar els nostres últims muntatges amb pantalles led gegants.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.