Que tenir en compte en llogar una pantalla led per a esdeveniments?

llogar pantalla led esdeveniments gravacio

Quan una empresa vol organitzar un esdeveniment corporatiu propi o participar en esdeveniments corporatius del seu sector econòmic, ha d’organitzar diversos aspectes. Sent un dels aspectes essencials, per a aconseguir que la seva presència en l’esdeveniment o el seu esdeveniment propi sigui un èxit, com destacar en els mateixos i fer arribar la informació de la seva marca al nombre més gran de presents possibles. En el post actual, com a especialistes en el lloguer de pantalles led, audiovisuals i interactius tàctils de gran format, volem exposar que s’ha de tenir en compte a l’hora de llogar una pantalla led per a esdeveniments. Considerades, en l’actualitat, un dels audiovisuals més cridaners i capaços d’atreure l’atenció dels presents.

Quins aspectes són determinants en llogar una pantalla led per a esdeveniments?

  • Lloc de presentació

Un dels aspectes més importants a tenir en compte a l’hora de triar que pantalla led llogar i quina grandària serà el lloc de col·locació i presentació d’aquesta. La seva grandària i qualitat haurà d’adequar-se a l’espai disponible i a la disposició respecte als visitants. La qualitat de la pantalla led, mesura en píxel pitch, haurà de ser major com més a prop estiguin els visitants. I la grandària haurà de ser l’adequada per a l’espai disponible.

El lloc de col·locació de la pantalla és un punt important per a aconseguir augmentar la capacitat de comunicació de l’estand. Sent essencial que la pantalla o pantalles led siguin col·locades en espais que aconsegueixin ser vists pel nombre més gran de visitants possibles.

  • Pressupost disponible

Un altre aspecte fonamental és el pressupost disponible, ja que més gran sigui la pantalla major serà el pressupost a destinar per al seu lloguer. El pressupost, també, vindrà determinat per la qualitat de la pantalla seleccionada. Com a especialistes en el lloguer de pantalles led assessorem els nostres clients en aquest punt determinant.

  • Objectius de la marca

Els objectius de la marca en l’esdeveniment corporatiu s’han de tenir en compte a l’hora de decidir la grandària de la pantalla led, però, principalment, s’hauran de considerar per al desenvolupament de la informació que es mostrarà en aquestes. El contingut mostrat haurà d’adequar-se a aquests objectius per a aconseguir complir-los.

Com hem vist, el lloguer de pantalles led per a esdeveniments pot ser la millor opció per a millorar el poder d’atracció de les marques. Que comptessin amb una pantalla de gran format, on mostrar vídeos, imatges, missatges… Dinàmic. Que podran ser canviats al llarg de l’esdeveniment adequant-se a les necessitats de cada moment. Millorant l’experiència visual dels assistents a l’esdeveniment.

La presència de les pantalles led en esdeveniments corporatius permet a les marques crear un major impacte visual, aconseguint atreure a un major nombre d’assistents cap al seu estand i millorant els resultats de la seva presència en l’esdeveniment.

Lloguer d’audiovisuals, pantalles led i interactius tàctils

SB Service som especialistes en el lloguer de pantalles led d’interior i exterior, també, d’audiovisuals i interactius tàctils. Si desitja comptar amb alguns dels nostres dispositius impactants i cridaners, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem, sense compromís, de les nostres tarifes i serveis a Barcelona, Madrid, València, Tarragona, Girona, Saragossa, Bilbao… Visiti el nostre Instagram, YouTube i Facebook per a conèixer els nostres muntatges amb audiovisuals i dispositius tàctils de gran format.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.