Lloguer d’audiovisuals a Lleida per a esdeveniments en 2022

lloguer audiovisuals lleida

SB Service lloguer d’interactius tàctils i audiovisuals a Lleida i la resta de Catalunya. Davant el nou any que comença SB Service espera que els nostres clients continuïn confiança en els nostres audiovisuals i interactius de qualitat per a impactar en els seus potencials clients.

Durant aquest 2022 esperem que tots els esdeveniments presencials multitudinaris celebrats a Lleida puguin desenvolupar-se amb normalitat. A continuació, exposem en el post actual el catàleg d’audiovisuals a Lleida per a tots els esdeveniments que se celebraran aquest nou any 2022.

Lloguer d’audiovisuals a Lleida

Dins de l’apartat de lloguer d’audiovisuals per a Lleida comptem amb una àmplia varietat. Aquesta varietat li permetrà crear els espais efímers que desitgi i comptar amb pantalles gegants que impactessin en l’audiència present.

Truss, estructures per a esdeveniments

Comptem amb estructures d’alumini per a esdeveniments, denominades truss, en diversos models i formes. Comptant amb truss negre, truss quadrat i truss circular. Mitjançant aquestes estructures podrà crear l’espai efímer que desitgi o llocs de col·locació. Sent les estructures adequades per a la col·locació d’il·luminació, so, pantalles ledvideowall, pancartes, elements decoratius…

El lloguer de truss a Lleida ofereix una estructura sòlida i de gran resistència, però, alhora, molt versàtil, gràcies al seu baix pes, fàcil maneig i transport. Les estructures d’alumini són molt utilitzades en estands, fires, congressos, centres comercials, campanyes de màrqueting…

Televisió en lloguer

Comptem amb una àmplia varietat de televisions per a llogar per a esdeveniments a Lleida. Comptem amb 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″ i 75″ amb qualitat 4k i televisió de 80″ FHD. Aquesta àmplia varietat i la gran versatilitat ofertes per les televisions. Que són de fàcil transport i poden ser col·locades en qualsevol lloc. Fa que sigui una de les opcions més sol·licitades per a comunicar de manera impactant en fires, estands i esdeveniments corporatius.

Els televisors per a llogar permeten crear una manera cridanera d’atreure l’atenció dels presents. En molts estands opten per col·locar diverses televisions. Aconseguint que els presents observin la seva informació des de qualsevol punt del seu estand.

Videowall

El videowall permet el desenvolupament de pantalles gegants per llogar per a esdeveniments a Lleida. Aquestes grans pantalles gegants es creen mitjançant la unió de diversos monitors led, que compten amb la menor separació possible entre ells, 1.8 mm. Creant pantalles gegants d’alta qualitat que mostren una imatge única.

SB Service comptem amb videowall formats per la unió de pantalles de 55″ o 46″. Podent unir en 2×2 i 3×3. En el cas de la unió de pantalles de 55″ podem crear pantalles de 2.44 x 1.37 m i 3.66 x 2.06 m. i en el cas de la unió de pantalles de 46« creem pantalles de 2.04 x 1.15 m i 3.06 x 1.72 m.

Pantalles led per a llogar per a Lleida

Les pantalles led són els elements audiovisuals més demandats en l’actualitat per a esdeveniments a Lleida. Ja que són les pantalles de major grandària i versatilitat. Per aquest motiu, aconsegueixen cridar l’atenció dels presents.

El lloguer de pantalles led per a esdeveniments permet als nostres clients crear la pantalla led que desitgi. Aconseguint una pantalla gegant, però amb una imatge d’alta qualitat. Les pantalles led ofereixen una imatge amb una lluminositat superant a la d’altres dispositius, evitant els reflexos i aconseguint que es vegin bé des de qualsevol lloc.

La capacitat d’impacte de les pantalles led fa que siguin llogades per a fires, congressos, presentacions, esdeveniments, espectacles… Gràcies a poder crear pantalles molts més grans que amb altres audiovisuals, com els projectors o videowalls.

SB Service gràcies als nostres anys d’experiència oferim un servei professional per al lloguer de dispositius tàctils i audiovisuals a Lleida. En aquests anys d’experiència hem participat en fires com FITURPromogift, Meat Attraction, Fira del Taxi, Sicur, Aula, HIP – Hospitality Innovation PlanetInfarma, Viu la Moto, Saló Gurmets, AVENC… Contacti amb nosaltres, si desitja conèixer les nostres tarifes per al lloguer d’audiovisuals i tàctils a Lleida.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.