Lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils a Barcelona

lloguer audiovisuals barcelona

L’ús d’audiovisuals i dispositius tàctils en esdeveniments, fires, exposicions, salons… Com els celebrats a Barcelona i Fira de Barcelona és cada vegada més comú. Gràcies al seu poder d’impacte, aconsegueix atreure els presents en l’esdeveniment. Aconseguint que la seva marca destaqui sobre la resta de marques presents en l’esdeveniment corporatiu.

A continuació, volem mostrar les principals característiques dels nostres audiovisuals i interactius tàctils per llogar per a esdeveniments de Barcelona.

Impactar en esdeveniments mitjançant audiovisuals i interactius tàctils

Audiovisuals per a llogar a Barcelona

Televisions

Les televisions per llogar són molt utilitzades en els estands d’esdeveniments corporatius per a aconseguir captar l’atenció dels presents que s’aproximin l’estand. Mostrant la seva informació d’una forma més impactant que mitjançant els suports impresos. Gràcies a presentar la seva informació de manera dinàmica. Televisions de 42″, 50″, 55″, 60″, 65″, 70″, 75″ i 80″ per llogar per a esdeveniments a Barcelona.

Pantalles leds

Les pantalles leds són pantalles compostes per mòduls leds que s’uneixen entre si per a crear grans pantalles per a esdeveniments. On poden mostrar vídeos, imatges, informació… Que aconsegueix arribar a una major part del públic present gràcies a la gran grandària d’aquesta. L’estructura de les pantalles led permet crear la pantalla de gran format que desitgi el client i en la forma que es necessiti. Són ideals per a obtenir que marca destaqui sobre la competència i atreure l’atenció dels visitants. Aconseguint crear pantalles led de 3×1.5m, 3.5x2m, 4.5×2.5m, 5.5x3m, 6.5×3.5m…

Estructura truss

L’estructura truss és una estructura d’alumini que es compon mitjançant la unió diverses parts. Creant la grandària i forma d’estructura truss que necessiti cada esdeveniment i marca. Existeixen estructura truss quadrada, estructura truss circular i estructura truss negra. Aquesta àmplia varietat permet adequar-se a les necessitats de cada esdeveniment i lloc de presentació.

Interactius tàctils per llogar a Barcelona

Els interactius tàctils són cada vegada més utilitzats per a aconseguir impactar en els presents en esdeveniments corporatius. Ja que els dispositius tàctils de gran format aconsegueixen atreure els presents cap als estands i esdeveniments que els fan servir. Per la seva capacitat d’atracció.

Quioscos digitals tàctils

Els quioscos digitals tàctils es componen per un suport on es col·loca una pantalla tàctil de la grandària que desitgi cada client. Creant la seva forma única, cridanera i ergonòmica. Podent optar per quioscos tàctils de 32″, 43″, 49″, 55″ i 65″.

Tòtems d’exterior tàctil

Un dels dispositius tàctils de gran format per llogar que més destaquen són els tòtems d’exterior tàctils. Les seves característiques i protecció permeten que puguin ser emprats en l’exterior. Podent suportar totes les inclemències meteorològiques. En aquest cas existeix la grandària de 65″.

Tòtems d’interior tàctil

Els tòtems digitals d’interior són el tipus de dispositius tàctil més sol·licitats per a esdeveniments. Ja que normalment són celebrats a l’interior. La seva gran grandària i forma única fa que siguin ideals per a aconseguir impactar en els presents i transmetre la seva informació de manera diferent i cridanera. Disponible en 32″, 36″, 43″, 49″ i 55″.

Forma de telèfon intel·ligent

Els dispositius tàctils en forma de telèfon intel·ligent de gran format són dels interactius més cridaners. Aconsegueixen atreure l’atenció dels presents per la seva similitud exterior a un telèfon intel·ligent. I una vegada els usuaris estan interactuant amb aquest, experimenta la mateixa sensació que amb l’ús d’un telèfon intel·ligent. Aquesta capacitat d’impacte, permet que la informació que es mostri en el mateix arribi a més visitants i de forma més intensa. Disponible en 43″ i 49″.

Pantalles tàctils

Són els dispositius tàctils més versàtils, gràcies a poder ser instal·lats en tota mena de llocs gràcies als suports amb rodes i suports de paret. A més, necessiten un menor espai que la resta de dispositius tàctils. Podent ser utilitzades en tota mena d’esdeveniments. Disponibles en 32″, 43″, 49″, 55″ i 65″.

Taules tàctils

Les taules tàctils destaquen per ser interactius tàctils de gran format molt utilitzades per a la interactivitat amb nens. Ja que la seva forma i altura permeten l’ús per part d’aquests. Poden crear-se taules tàctils mitjançant pantalles tàctils de 32″, 43″, 49″, 55″ i 65″.

SB Service li oferim un servei de lloguer d’audiovisuals i interactius tàctils professional i adequat a les necessitats de cada client a Barcelona. Comptem amb l’ampli catàleg de material audiovisuals i tàctils de gran format descrit en el post actual. Si desitja comptar amb aquesta mena de material en el seu esdeveniment, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís, de les nostres tarifes i serveis. En el nostre Instagram i YouTube podrà observar alguns dels nostres últims muntatges.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.