Lloguer de pantalles videowall led a Tarragona

Esdeveniments corporatius lloguer audiovisuals
Lloguer de pantalles videowall led a Tarragona de p2.8 interior i  tambè lloguen a Reus, Sabadell, Terrassa, Reus, El vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, Calafell, Vila seca,  per a estands, presentació, congressos, fires i esdeveniments en general .
Lloguer de pantalles videowall led a Tarragona. Preus super competitius

Les pantalles LED de gran format estan pensades per a poder crear efectes sorprenents i espectaculars per a la seva audiència donat la seva gran grandària i lluminositat.

Aquestes pantalles LED de lloguer estan compostes per “cabinets” o mòduls quadrats de 50cm de costat.
En muntar la pantalla podem decidir quants d’aquests cabinets utilitzarem, variant el nombre de files i columnes segons els seus requeriments.
Això li confereix a aquesta solució audiovisual una versatilitat única en el mercat i fàcilment adaptable a les demandes dels nostres clients.

Un altre factor a tenir en compte és el píxel pitch.

Aquest paràmetre ens indica la distància entre píxels, a menor distància major resolució.
El nostre LED Wall indoor és de P2.8, una de les mesures més utilitzades per a lloguer en fira, esdeveniments, presentacions o qualsevol tipus d’acte en interior ja que ofereix una alta resolució.
Aquestes pantalles es veuen de manera òptima a partir d’una distància de 3m.

SB Service

Oferim una àmplia varietat de grandàries de pantalles led en lloguer. En qualitat p2.8 per interior i p3.9 circular i recta tant per interior com exterior. Adequant-nos a les necessitats de cada client i tipus d’esdeveniment. Comptem amb pantalles led d’exterior per a esdeveniments celebrats en l’interior.

Ja que el nostre objectiu és ajudar a reactivar el sector de fires i esdeveniments oferim en el lloguer pantalles led Wall d’interior i exterior un gran descompte. Oferint la millor relació qualitat preu del mercat. Consulti’ns sense compromísTant per a esdeveniments de curta durada, des d’un dia, fins a esdeveniments de llarga durada. Les pantalles led incloses en l’oferta són d’alta qualitat. Es componen per mòduls de 50 x 50 cm per cada costat, píxel pitch de p 2.8 i una taxa de refresc de 3840 Hz.

Podrà contractar la pantalla led en la grandària i forma que desitgi. Gràcies a formar-se mitjançant la unió dels mòduls tant vertical com horitzontal. Les característiques d’alta qualitat de les pantalles leds en lloguer permeten oferir una experiència visual d’alta qualitat. Similar a la de les pantalles de televisió.

lloguer pantalles led barcelona

Per a mostrar la imatge, vídeo, informació… Que necessiti en l’esdeveniment, utilitzem controladors de vídeo i escaladores Novastar exclusivament. El que permet assegurar la millor qualitat possible en la imatge mostrada en la pantalla led. Sempre busquem oferir un lloguer d’equips professionals de primera qualitat al preu més ajustat possible.
Realitzem serveis de pantalles videowall de leds de p2.8 interior en ciutats com Barcelona, Girona, Lléida, Tarragona, Tarragona, Reus, Sabadell, Terrassa, Reus, El vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, Calafell, Vila seca, Amposta. tota Catalunya i la resta de Espanya.

Servei de lloguer de pantalles gegants d´interior p2.8

SB Service oferim el Lloguer de pantalles videowall led a Tarragona i a tota Catalunya (pantalles leds, vídeo wall i televisors) per a esdeveniments. Com a exposicions, fires, salons, congressos…

Consulti’ns, sense compromís, sobre les nostres tarifes i serveis. En el nostre YouTube i Instagram podrà conèixer els nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.