Estructura truss, solució per a esdeveniments

lloguer estructura truss barcelona

La presència de marques en fires, congressos, salons, exposicions… O el desenvolupament de campanyes de màrqueting, publicitat o esdeveniments necessiten l’ús d’il·luminació i la col·locació d’altres elements. Per a poder instal·lar això tipus d’elements es necessita el lloguer d’estructura truss. L’estructura té una sèrie de característiques i avantatges que exposem a continuació, com a especialistes en el lloguer d’estructura truss per a esdeveniments i màrqueting.

Característiques de l’estructura truss

L’estructura truss és un sistema d’elevació compost per alumini que compta amb una gran capacitat de càrrega. Són sistemes modulars que mitjançant la unió de diversos trams permeten crear l’estructura temporal que necessiti cada esdeveniment. A l’ésser una estructura d’alumini són elements lleugers, de fàcil muntatge, però, que compten amb una alta capacitat de càrrega.

Les seves característiques fan que siguin ideals per a petits esdeveniments, com a petits concerts, fins a grans esdeveniments, com a esdeveniments esportius multitudinaris. Podent crear l’estructura truss d’elevació que necessiti cada organitzador d’esdeveniments. La unió dels diversos trams d’estructura truss permet crear l’estructura truss en la grandària desitjada.

Avantatge de l’estructura per a esdeveniments

L’ús de l’estructura truss permet que la instal·lació i muntatge sigui ràpida i senzilla. Adequant-se als curts períodes de muntatge que ofereixen els esdeveniments i, a vegades, moltes campanyes de màrqueting i publicitat. A més, comptarà amb element on poder col·locar qualsevol element necessari per a l’esdeveniment.

Estructura truss amb il·luminació

Una de les opcions de lloguer que més ens demanen el nostre client és el lloguer d’estructura truss i il·luminació. Amb aquest doble lloguer donen cobertura a dos elements que necessiten per al desenvolupament de la seva presència en esdeveniments corporatius o el desenvolupament de campanyes de màrqueting o esdeveniments propis. L’estructura truss és el suport ideal per a la il·luminació. Gràcies a les característiques i avantatges exposats en el post. A més, de poder col·locar la il·luminació necessària per al seu estand o esdeveniment, podrà col·locar altres elements necessaris.

Els sistemes d’elevació formats per estructura truss poden ser quadrats o circulars i en color platejat o negre. Tots els sistemes d’elevació truss garanteixen una gran capacitat de càrrega amb la màxima seguretat.

SB Service comptem amb una àmplia varietat d‘estructura truss per llogar per a esdeveniments, fires, estands… Celebrats a Barcelona, Madrid, València, París, Lió, Saragossa… Contacti amb nosaltres, l’informarem del nostre servei de lloguer d’estructura truss per a esdeveniments, sense compromís. També, comptem amb pantalles led, televisions, tòtems d’exterior, tòtems tàctils d’interior, pantalles tàctils… Per a llogar per a tota mena d’esdeveniments. Visiti el nostre Instagram i YouTube, podrà observar algun dels nostres muntatges.

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.