Lloguer de Fotomatón a Sant Boi per a noces, esdeveniments i celebracions

Lloguer fotomaton sant boi

El fotomatón en lloguer és un element que permet immortalitzar els seus records. És el factor perfecte de diversió en qualsevol esdeveniment ja sigui privat o d’empresa. És un element nou que aconsegueix dinamitzar els esdeveniments. Aconseguint una major interacció entre els presents.

Comptar amb un fotormatón en lloguer per a noces i esdeveniments ofereix una manera única i divertida per a fer de la seva celebració un dia inoblidable. El fotormatónaconsegueix ser punt culminant de qualsevol celebració. Els selfis són sempre un moment inoblidable per als qui el realitzen i compartir-lo en un lloc de diversió, al costat dels teus amics, la teva família o els teus companys de treball passa a ser el moment divertit de la vetllada.

La seva presència permet als assistents tenir records inoblidables que podran imprimir. El fotomatón ofereix l’oportunitat als organitzadors d’obsequiar als assistents amb aquestes fotografies impreses, sent un obsequi únic i inoblidable.

Característiques del fotomatón en lloguer per a esdeveniments

El fotomatón ofereix una interfície senzilla i intuïtiva. Ja que es compon per una pantalla tàctil 4k mitjançant la qual els seus convidats podran realitzar-se la seva fotografia i seleccionar si desitgen imprimir-la o no i el nombre de còpies a imprimir d’aquesta. l’organització de l’esdeveniment podrà seleccionar el format de les fotos (entre 10×15, 15×20 i 5×15) i el nombre màxim de còpies a imprimir de cada fotografia. Les imatges del fotomatón poden incloure el logotip de l’empresa o de l’esdeveniment.

El fotomatón és un element de diversió i distensió per a tota mena d’esdeveniments. Com a esdeveniments d’empresa, estands de fira, campanyes publicitàries i de màrqueting en centres comercials, festes nadalenques… Aconseguint captar l’atenció dels presents i aproximant-los a la seva informació en esdeveniments corporatius. Les fotografies podran ser impreses en el mateix moment pels presents, enviades a les xarxes socials per a compartir o per correu electrònic com a record de l’esdeveniment.

SB Service som especialistes en el lloguer d’interactius tàctils de gran format i audiovisuals a Barcelona . Per a esdeveniments celebrats en tota Espanya i Europa. En ciutats com Sevilla, València, Lió, Milà, Saragossa, Bilbao, París, Berlín, Hamburg, Hannover… Si desitja conèixer més sobre el nostre fotomatón en lloguer per a esdeveniments i noces no dubti a contactar-nos. L’informarem de les seves característiques i tarifes del lloguer del fotomatón per a esdeveniments corporatius.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.