Lloguer fotomatòn per a casaments i esdeveniments

Lloguer de Fotomatòn per a casaments i esdeveniments noces i celebracions a tota Catalunya.
El Fotomatón en lloguer s’un element que permet immortalitzar els seus records. Se’l factor perfecte de diversió en qualsevol esdeveniment ja sigui privat o d’empresa.

S’un element nou que aconsegueix dinamitzar els esdeveniments. Aconseguint una major interacció entre els presentes.Comptar con un Fotomatón en lloguer per a noces i esdeveniments ofereix una manera única i divertida per a fer de la seva celebració un dia inoblidable.

El Fotomatón aconsegueix ser punt culminant de qualsevol celebració. Els selfis somni sempre un moment inoblidable per als qui el realitzen i compartir-lo en un lloc de diversió, al costat de tus amics, tu família o tus companys de treball passa a ser el moment divertit de la velada.su presència permet als assistents tenir records inoblidables que podran imprimir.

El Fotomatón ofereix l’oportunitat als organitzadors d’obsequiar als assistents con aquestes fotografies impreses, sent un obsequi únic i inoblidable.Característiques del Fotomatón en lloguer per a eventos.

Fotomatòn per a casaments i esdeveniments

El Fotomatón ofereix una interfície senzilla i intuïtiva. Ja que es compon por una pantalla tàctil 4k mitjançant la qual els seus convidats podran realitzar-se la seva fotografia i seleccionar si desitgen imprimir-la o no i el nombre de còpies a imprimir d’aquesta. l’organització de l’esdeveniment podrà seleccionar el formato de les fotos (entre 10×15, 15×20 i 5×15) i el nombre màxim de còpies a imprimir de cada fotografia. Les imatges del Fotomatón poden incloure el logotip de l’empresa o de l’esdeveniment.

A més el Fotomatón s’un element de diversió i distensió per a tota mena d’esdeveniments. Com a esdeveniments d’empresa, estands de feria, campanyes publicitàries i de màrqueting en centres comercials, festes nadalenques… Aconseguint captar l’atenció dels presentes i aproximant-los a la seva informació en esdeveniments corporatius.

Les fotografies podran ser impreses en el mateix moment por els presentes, enviades a les xarxes socials per a compartir o por correu electrònic com a record de l’evento.

Sb Service som especialistes en el lloguer Fotomatòn per a casaments i esdeveniments i d’interactius tàctils de gran formato i programació, audiovisuals a Catalunya.

Realitzen el lloguer Fotomatòn per a casaments i esdeveniments en ciutats com Barcelona, Girona, Lléida, Tarragona, Sabadell, Tarrassa, Reus, L´hospitalet, Cornella, tota Catalunya.

tota Catalunya i la resta de Espanya.… Si desitja conèixer més sobre el nostre Fotomatón en lloguer per a esdeveniments i noces no dubti a contactar-nos. L’informar-nos de les característiques i tarifes del lloguer del Fotomatón per a esdeveniments corporatius.

Consulti’ns, sense compromís, sobre les nostres tarifes i serveis. En el nostre YouTube i Instagram podrà conèixer els nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.