Interactius tàctils en lloguer per a esdeveniments

lloguer interactius tactils

Al llarg dels últims mesos de l’any se celebraran multitud d’esdeveniments, fires, congressos, salons, campanyes de màrqueting i publicitat… On serà essencial destacar sobre la competència present o sobre els assistents i potencials clients per a aconseguir que la seva presència o desenvolupament sigui un gran èxit per a la seva marca. Des de SB Service, com a especialistes en el lloguer d’interactius tàctils, sabem de la seva potència per a fer destacar la seva marca.

En aquests últims mesos se celebraran fires, congressos, salons… En tots els grans recintes firals tant de catalunya. Com a campanyes de màrqueting i publicitat desenvolupades a Barcelona, Tarragona, Girona, Lleida, Terrassa, Manresa, Cornellà de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat…

En el post actual ens centrarem a exposar els principals beneficis del lloguer d’interactius per a esdeveniments corporatius i campanyes de màrqueting. La seva presència permetrà en els presents i fer que la seva marca triomfi en aquests esdeveniments i campanyes.

Beneficis del lloguer d’interactius tàctils

  • Capacitat d’impacte: els interactius tàctils, a causa de la seva gran grandària, aconsegueixen impactar en els presents. Aconseguint que un major nombre de visitants observin el seu estand.
  • Capacitat d’atracció: gràcies a impactar en els presents aconseguirà atreure a un major nombre d’assistents cap al seu estand. Aconseguint, en conseqüència, que un major nombre d’assistents coneguin la informació de la seva marca, productes i serveis.
  • Major visibilitat: en arribar a un major nombre de presents, augmentarà la visibilitat assolida per la seva marca en l’esdeveniment o companyia de màrqueting.
  • Autonomia: els interactius tàctils permeten als presents i potencials clients interactuar amb la seva informació de manera autònoma. Coneixent els seus productes i serveis sense necessitat de mitjançar amb algun dels treballadors de la marca.

Impacti gràcies als nostres interactius

Comptar amb aquesta mena de material durant el desenvolupament d’esdeveniments corporatius i campanyes de màrqueting permet a les empreses que la seva informació arribi a un major nombre de presents i, en conseqüència, a un major nombre de potencials clients.

Augmentant la probabilitat que la seva participació en l’esdeveniment o el desenvolupament de la campanya de màrqueting sigui un gran èxit corporatiu. L’ús dels interactius tàctils de gran format permeten atreure l’atenció dels presents. Fent que la seva informació arribi a un major nombre de presents. Aquest fet fa que cada vegada el seu ús sigui més comú.

SB Service oferim un ampli catàleg d’interactius tàctils i audiovisuals per a tota mena d’esdeveniments en lloguer. Comptem amb pantalles tàctils, quioscos tàctils, taules tàctils, tòtems tàctils d’interior i tòtems d’exterior per a adequar-nos a les necessitats de cada esdeveniment. Mitjançant els quals aconseguir impactar en aquest, si desitja comptar amb ells, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís de les nostres tarifes i serveis. Visiti el nostre Instagram i YouTube per a observar algun dels nostres muntatges mitjançant pantalles de gran format i dispositius tàctils.

 

Estratègia SEU desenvolupada per PosicionandoT.