Pantalla led a Barcelona per a campionat de Twirling

pantalla led esdeveniments girona

SB Service hem participat en l’Open Internacional de Twirling «Trofeu Ciutat de L’Hospitalet». El campionat es va realitzar del 21 al 22 de maig en el complex Esportiu L’Hospitalet Nord, Barcelona. En el post actual volem mostrar el muntatge dut a terme mitjançant una pantalla gran led en lloguer per a aquest esdeveniment celebrat en l’Hospitalet, Barcelona.

Pantalla led per a campionat de Twirling

En aquesta ocasió desenvolupem una pantalla gran led per llogar de 4.5 x 2.5 m. Amb la qual els organitzadors tenien l’objectiu de retransmetre l’esdeveniment i aconseguir que els assistents poguessin observar de manera clara el que estava succeint en la pista. També, per a promocionar l’esdeveniment quan no es retransmetia l’esdeveniment i per a mostrar els lliuraments de premis.

Com a especialistes en el lloguer de pantalles led ens encarreguem del seu transport, muntatge i desmuntatge. Aconseguint crear la pantalla gegant que s’adequava a les necessitats dels organitzadors i tipus d’esdeveniments.

Característiques de la pantalla led llogada

La pantalla led de 4.5 x 2.5 m llogada per a l’esdeveniment es caracteritza per s’uneixi pantalla de gran format que ofereix una imatge d’alta qualitat. Aquesta pantalla led va ser duta a terme mitjançant la unió de 45 mòduls led de 50 x 50 cm. Aconseguint crear una pantalla led gegant amb la qual aconseguir fer arribar la seva informació a tots els presents. En les següents imatges podrà observar la pantalla gran led en lloguer desenvolupada per a l’esdeveniment esportiu de Twirling.

lloguer pantalla led esdeveniments lloguer audiovisuals hospitalet

pantalla led esdeveniments pantalla led gegant lloguer

SB Service comptem amb un ampli catàleg d’audiovisuals i interactius tàctils en lloguer per a esdeveniments. Com a fires, congressos, salons, campionats esportius, esdeveniments d’empresa, campanyes de màrqueting… Comptem amb pantalles led, estructura truss, televisors, tòtems tàctils, pantalles tàctils, taules tàctils, tòtems tàctils d’exterior, en forma de Telèfon intel·ligent… Per a esdeveniments a Madrid, Barcelona, Saragossa, València, Lió, Milà, París, Bilbao, Mallorca…

Si desitja comptar amb elements cridaners per als seus esdeveniments, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís, de les nostres tarifes i serveis. En el nostre Instagram i Facebook podrà conèixer algun dels nostres muntatges.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.