Lloguer pantalla led per a esdeveniments corporatius a Barcelona

Lloguer pantalla led Barcelona

En els esdeveniments corporatius celebrats a Barcelona és realment important la manera en què es comunica la informació de l’empresa participant. Per a aconseguir l’èxit amb la seva presència. Ja que, en fires, congressos, salons, campanyes de màrqueting… S’ha d’arribar a una gran audiència, per a aconseguir atreure el màxim possible de persones cap al seu estand i la seva informació.

Amb aquest objectiu les empreses utilitzen diversos elements audiovisuals en els seus estands. Destacant l’ús de pantalles led gegants d’alta qualitat. Les pantalles led en lloguer permeten mostrar la informació de la seva empresa en una pantalla gegant. Aconseguint impactar en gran part de l’audiència present en fires, congressos, salons… Celebrats a Barcelona. Podrà comunicar i arribar a les persones que estiguin més llunyanes.

Lloguer de pantalla led, ideal per a esdeveniments a Barcelona

SB Service sabem de la importància de comptar amb elements audiovisuals impactants. Com les pantalles led de gran format en esdeveniments corporatius celebrats a Barcelona. Per aquest motiu, comptem amb diversos models de pantalles led. Comptem amb pantalles led d’interior i exterior. Amb pitch de p3.9 a p2.8. Creant pantalles des de 2×1.5m a 4.5×2.5m.

Les seves característiques com la taxa de refresc, com 3840Hz. Aconsegueixen garantir una experiència visual idèntica al d’una televisió Smart TV. Creant una imatge gegant d’alta qualitat. D’aquesta manera, serà un suport audiovisual ideal i imprescindible per a l’estand presentat per la seva empresa en fires, congressos, esdeveniments corporatius… De Barcelona.

SB Service comptem amb altres audiovisuals, com Truss, Vídeo Wall i televisors en lloguer. També, comptem amb interactius tàctils en lloguer, format per tòtems d’interior, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, quioscos, pantalles i en forma de smartphones. Contacti’ns, sense compromís, si desitja impactar en l’audiència present en els esdeveniments corporatius celebrats a Barcelona, com Caravaning, Saló Nàutic de Barcelona, Gastronomic Fòrum Barcelona, Manga Barcelona, Va salar de l’Ocupació, Bizbarcelona, IBTM World, Samrt City Expo World Congres… També realitzem el lloguer de pantalla de vídeo wall i de televisors smart tv en ciutats com Barcelona, Madrid, Bilbao, València, Lleida, Tarragona, Girona, Cornellà, Sabadell, Reus.

 

Posicionament SEO realitzat per PosicionandoT.