Lloguer pantalla led de 5x3m p2.8 per a la Gala Michelin 2022, València

lloguer pantalla led valencia

SB Service presentem el nostre últim lloguer de pantalla led 5x3m p 2.8 per a un gran esdeveniment. Com és la Gala Michelin 2022 Espanya & Portugal, un esdeveniment anual on es reuneixen els principals xefs dels dos països. És la gran gala de la Guia Michelin on es lliuren les Estrelles Michelin 2022. Enguany la celebració va tenir lloc a l’Auditori Palau de les Arts Reina Sofia de València el 14 de desembre. Situat en la Ciutat de les Arts i les Ciències.

És la primera vegada que se celebra a València prenent el relleu de Madrid. La Comunitat Valenciana alberga la festa més important de la gastronomia i pot promocionar la seva restauració i la gran oferta gastronòmica i turística que posseeix a escala nacional i internacional.

En la gala de la Guia Michelin Espanya i Portugal 2022 es donaran a conèixer al selecte grup que aconsegueixi aconseguir la cobejada estrella. Sent una cita gastronòmica anual imprescindible per als grans xefs dels dos estats.

La guia Michelin va ser creada l’any 1900 per André Michelin i en aquest moment era una guia publicitària que es regalava amb la compra de pneumàtics. A partir de 1920 la guia es comença a vendre i per primera vegada apareixen en ella restaurants. En 1936 es defineixen les estrelles que actualment s’atorguen. Tenir una o més estrelles Michelin suposa que el restaurant és un dels millors en el món. Prop de 2000 restaurants de tots els països que cobreix la guia tenen estrelles.

Lloguer d’una Pantalla led 5x3m p 2.8

SB Service hem participat en la gala amb el lloguer d’una pantalla led 5x3m p 2.8. Creant una pantalla gran, on els nostres clients mostraven el vídeo seleccionat. Aconseguint fer arribar la seva marca a la gran audiència present. La pantalla led per a llogar mostrar la informació de la marca durant tot l’esdeveniment. Sent un punt d’atracció dels presents des de les 20 h en què va començar l’esdeveniment fins a les 2 h de la matinada, moment en què va finalitzar l’esdeveniment.

llogar pantalla led esdevenimentspantalles gegants esdeveniments

lloguer pantalla led valenciapantalla led 5 x 3m

SB Service oferim una àmplia varietat de grandàries de pantalles led per a llogar. En qualitat p 2.8 i p 3.6. Adequant-nos a les necessitats de cada client i tipus d’esdeveniment. Comptem amb pantalles led d’exterior per a esdeveniments celebrats en l’exterior. Podent ser utilitzades en l’exterior amb sol directe, pluja, vent, humitat…

Les pantalles led per a llogar, com la llogada en aquesta ocasió, compten amb un fàcil transport i un muntatge senzill i ràpid. Aconseguint oferir vídeos i imatges en alta qualitat per a una gran audiència gràcies a les grans grandàries de pantalles aconseguides mitjançant les pantalles led.

Si desitja comptar amb una pantalla led en el seu esdeveniment, no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. A més, de les pantalles led comptem amb el lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils. Audiovisuals com a Vídeo Wall, televisors i Truss. I dispositius tàctils com a tòtems d’interior, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, quioscos i pantalles. Tots formats per pantalles tàctils 4k amb tecnologia multi touch, ordinador i Wi-Fi. Segueixi’ns en Instagram i YouTube per a observar els nostres últims muntatges.

 

Posicionament SEO realitzat per PosicionandoT