Lloguer pantalla vídeo wall led d’exterior a Girona

lloguer pantalles led tarragona

Lloguer pantalla vídeo wall led d’exterior a Girona i tota Catalunya

Pantalles videowall de led d’exterior p3.9 i de p2.8 d´interior a Girona, Figueres, Blanes, Lloret de Mar, Olot, Salt, Sant Feliu de Guixols, Palamós per a esdeveniments esportius, carreres populars, campionats de tennis, ciclisme, futbol.

Sobretot el lloguer pantalla vídeo wall led d’exterior a Girona per events, estands, presentació, congressos, fires i esdeveniments en general .

Les pantalles LED Wall d’exterior per a esdeveniments esportius en mesures de 2×1.5m, 2×2m, 3×2m, 3.5×2m, 4×2.5m i 4,5×2,5m amb qualitat píxel pitch P. 3.91 i freqüència 3840 Hz,

Preus super competitius en videowall de LED d’exterior a Girona, Figueres, Blanes, Lloret de Mar, Olot, Salt, Sant Feliu de Guixols, Palamós i tota Catalunya

Les nostres pantalles LED d’exterior són d’excel·lent qualitat, amb un picht píxel de 3,9 amb led smd 2121 muntat en cabinets de 50 x 50 o 50 x 100 cm.

Lloguer de Led Wall de gran format per a un dia o per a fires, esdeveniments esportius

Videowall de LED d’exterior a Girona

El lloguer de pantalles gegants o videowall led és gairebé una garantia que es pugui visualitzar a plena llum del dia amb excel·lent resolució, lluentor i alt contrast que proporcionen una experiència de qualitat superior per a qualsevol esdeveniment.

El videowall Led per a exterior són especialment recomanables per a espais com a fires, aparadors, presentacions, centres comercials, congressos, exposicions, retransmissions esportives, espectacles, i qualsevol esdeveniment multitudinari que necessiti una pantalla de grans mesures.

Oferim els nostres serveis principalment a Catalunya, donant cobertura a Espanya i Europa. Comptem amb pantalles led d’exterior per a esdeveniments celebrats a l’interior.

Sobretot SB Service oferim una àmplia varietat de grandàries de pantalles led en lloguer. En qualitat p2.8 per interior i p3.9 circular i recta tant per interior com exterior. Adequant-nos a les necessitats de cada client i tipus d’esdeveniment.

 

A més realitzem serveis de lloguer de pantalles videowall de leds de d’exterior p3.9 i de p2.8 d´interior en ciutats com Girona i tota Catalunya

Contacti, amb la nostra empresa, en el apartat de contacte. Li enviarem un pressupost adequat a les necessitats de l’esdeveniment a desenvolupar. Per a observar els nostres últims muntatges visiti el nostre Instagram o Youtube. 

Posicionament SEO per PosicionandoT.

Pantalles led Barcelona