Pantalles gegants en lloguer per a esdeveniments a Barcelona i Catalunya

pantalles gegants lloguer barcelona

L’ús de pantalles gegants ha anat en augment en els últims anys. Sent cada vegada més utilitzades per a impactar en grans esdeveniments corporatius com a fires, congressos, exposicions, salons… En els últims anys s’han anat millorant la qualitat de les pantalles gegants i existint diverses possibilitats per a aconseguir impactar en l’audiència present.

Catàleg de pantalles gegants per a llogar

Vídeo wall

El primer tipus amb el qual comptem en la nostra empresa per a crear pantalles gegants per a esdeveniments són les pantalles vídeo wall. Comptem amb vídeo wall de diverses grandàries. Es conformen mitjançant la unió de pantalles led de 46″ i 55″. Creant pantalles de 2×2 i 3×3 amb pantalles d’aquestes grandàries. I amb una separació de 1.8 mm entre les pantalles. Creant una pantalla gegant d’alta qualitat amb resolució FHD.

Les pantalles de vídeo wall ajuden a millorar la visibilitat dels assistents. Aconseguint que un major número dels mateixos coneguin els productes, serveis, vídeos, imatges… de la seva marca. Doten d’un valor afegit i una sensació d’espectacularitat al seu estand.

Pantalles leds

El següent audiovisual amb el qual comptem en la nostra empresa per a crear pantalles gegants són les pantalles led. Comptem amb pantalles led per a llogar d’interior i d’exterior. Podent desenvolupar la grandària que desitgi el client mitjançant la unió de cabinets de 50×50 cm. Podem desplegar pantalles horitzontals o verticals sense límits de mesures.

Les pantalles led per a llogar permeten crear la pantalla que necessiti el client per al seu estand. Obtenint grans pantalles d’alta qualitat. Són el tipus de pantalles gegants de major grandària. Les nostres pantalles led es conformen per p.p2.8 i amb la millor resolució de pantalla actual. Oferint la millor relació qualitat-preu del mercat per al seu lloguer en esdeveniments en tota Espanya i Europa.

Les pantalles led en lloguer són cada vegada més utilitzades en tota mena d’estands. Pel seu alt poder de projecció de la informació i el seu alt poder d’atracció. A més, poden adaptar-se a tota mena d’espais, sent ideal per a la instal·lació en tota mena d’estands per a esdeveniments. La presència d’una pantalla led gegant permet millorar l’experiència visual dels presents en l’esdeveniment.

Televisions de gran format

L’últim tipus d’element audiovisuals que permet comptar amb una pantalla gegant en el seu esdeveniment i estand són les televisions per a llogar de gran format. Comptem amb una àmplia varietat de grandàries de televisors per a llogar, 42″, 50″55″, 60″65″, 70″, 75″ i 80″. Sent les grandàries de 70″, 75″ i 80″ són les televisions per llogar adequades per a comptar amb pantalles gegants en el seu estand i esdeveniment. Totes les nostres televisions compten amb resolució 4K i les de grandària 80″ són de resolució FHD.

Servei de lloguer de pantalles gegants

SB Service oferim el lloguer de pantalles gegants (pantalles leds, vídeo wall i televisors) per a esdeveniments. Com a exposicions, fires, salons, congressos… Des de la nostra seu de Barcelona oferim el lloguer de pantalles gegants, audiovisuals i interactius tàctils per a Tarragona, Girona, Lleida, Manresa, Sabadell, Terrassa… Consulti’ns, sense compromís, sobre les nostres tarifes i serveis. En el nostre YouTube i Instagram podrà conèixer els nostres muntatges amb audiovisuals i interactius tàctils.

 

Estratègia SEO desenvolupada per PosicionandoT.