Pantalles led llogades a l’agost i setembre

lloguer pantalles led

Aquesta volta al treball ha vingut plena de lloguer de pantalles led per a diversos esdeveniments, congressos, concerts, salons… Celebrats en diverses ciutats d’Espanya i Europa. En el post actual, com a especialistes en el lloguer de pantalles led per a esdeveniments, volem exposar alguns d’aquests muntatges realitzats a l’agost i els primers dies de setembre.

Pantalles led llogades a l’agost i inicis de setembre

  • Pantalla led exterior p3.9 de 4.5 x 2.5 m a Girona

El primer muntatge que presentem és el d’una pantalla led d’exterior p3.8 de 4.5 x 2.5 m per a un concert i esdeveniment celebrat a Girona celebrat a la fi d’agost. Una pantalla led de gran format per a fer arribar la informació mostrada a tots els presents. Amb les característiques necessàries per a poder ser utilitzada en l’exterior i amb sol directe.

pantalla led 4.5x2.5

  • Pantalla led p2.8 de 4.5 x 2.5 m en CCIB, Barcelona

La següent pantalla gran led que lloguem va ser una pantalla led d’interior de p2.8 de 4.5 x 2.5 m per a un esdeveniment celebrat en el CCIB de Barcelona. Els nostres clients van utilitzar la nostra pantalla led de gran format per a fer arribar la informació de la marca durant la presentació realitzada.

lloguer pantalles led

  • Pantalla led p2.8 de 4 x 2 m a Lió

Una altra de les pantalles que lloguem i muntem els primers dies de setembre va ser una pantalla led de p2.8 de 4 x 2 m per a un esdeveniment corporatiu celebrat a Lió, França. A més, de la pantalla led, els nostres clients van comptar amb 3 pantalles tàctils i un televisor per a fer arribar la informació de la marca als presents.

pantalles led barcelona pantalla gegant barcelona

televisors lloguer interactius tactils lloguer

  • Pantalla led exterior p3.9 de 5 x 3 m a Saragossa

Per últims, presentem una pantalla led d’exterior de p3.8 de 5 x 3 m per a un esdeveniment de llarga durada celebrat a Saragossa. Una pantalla led d’exterior que va permetre mostrar la informació de l’esdeveniment en una pantalla de gran format. Fent arribar la mateixa a tots els presents.

led exterior barcelona pantalla led exterior barcelona pantalles led exterior

Lloguer de pantalles led i interactius tàctils

SB Service som especialistes per a llogar de pantalles led, audiovisuals i interactius tàctils. Destaquen del nostre catàleg les pantalles led per la seva capacitat de comunicació i els interactius tàctils (tòtems tàctils, tòtems tàctils d’exterior, quioscos multimèdia tàctils, pantalles tàctils i en forma de telèfon intel·ligent) per la seva capacitat de captar l’atenció dels presents.

Si desitja comptar amb algun dels nostres dispositius tàctils, pantalles led o audiovisuals (televisors i estructura truss), no dubti a contactar-nos. L’informarem de les nostres tarifes i serveis. Visiti el nostre Instagram, YouTube, LinkedIn i Facebook.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.