Lloguer de pantalles led d’exterior per a esdeveniments en 2022

Lloguer Pantalles Led exterior Barcelona

En aquests últims anys el lloguer de pantalles led d’exterior ha augmentat. Com el lloguer de pantalles led d’interior. Per la capacitat d’impactar en l’audiència present en esdeveniments corporatius, concerts, salons, exposicions, esdeveniments esportius, d’empresa…

Característiques de les pantalles led d’exterior

Les pantalles led d’exterior es componen amb la millor tecnologia del mercat. Compten amb píxel pitch pitch p 3.9 i freqüència 3840 Hz. A més, de la protecció necessària per a poder ser utilitzats en l’exterior. La seva alta taxa de refresc és ideal per a esdeveniments amb càmeres de televisió i una resolució i contrast com mai abans s’havia pogut veure en esdeveniments en directe.

Les pantalles led gegants d’exterior estan pensades per al seu ús en esdeveniments multitudinaris. Com a festes majors, fires, concerts, esdeveniments esportius, d’empresa, esdeveniments culturals, espectacles… Esdeveniments on comptar amb una pantalla gegant per llogar permet comunicar i fer arribar la seva informació a gran quantitat de públic.

SB Service disposem de pantalles led gegants per a llogar d’exterior d’última generació. Amb un Disposem de diferents grandàries, qualitats i característiques. Podem crear pantalles de gran format que s’adapten a les teves necessitats gràcies a la seva estructura modular. Podrem realitzar pantalles en diferents formes tant verticals, com horitzontals. En diverses grandàries, com 2×1.5m2x2m3x2m3.5x2m4×2.5m4.5×2.5m

La instal·lació de les pantalles led per llogar de gran format poden ser realitzats en el sòl, encastades en parets, col·locades en truss… Aconseguint mostrar una gran imatge o vídeo donis del lloc que desitgi. Permet desenvolupar campanyes de promoció i màrqueting de gran format. Fet important en esdeveniments multitudinaris.

Servei de lloguer de pantalles gegants ofert per la nostra empresa

SB Service som una empresa especialitzada en el lloguer i muntatge de pantalles led. Comptem amb gran experiència en el lloguer de pantalles led. Posem a la seva disposició un servei de lloguer de pantalles LED que inclou el transport, muntatge i posada en marxa de tots els components tecnològics.

Comptem amb audiovisuals com a pantalles led, vídeo wall, televisors, truss negre, truss quadrat i truss circular. També, comptem amb lloguer de tàctils de gran format. En forma de Smartphone, tòtems d’exterior, tòtems giratoris, tòtems d’interior, quioscos i pantalles. Formats per pantalles tàctils 4k, tecnologia multi touch, ordinador i Wi-Fi.

Oferim el lloguer de pantalles de led per a grans i petits per a esdeveniments esportius, congressos, fires, estands… En ciutats de tota Catalunya i Europa. Com Lleida, Girona, Tarragona, Barcelona, Madrid, Lió, París, Berlín, Milà, València, Hamburg, Hannover…

Si desitja conèixer més sobre els nostres interactius i tàctils per a llogar no dubti a contactar amb nosaltres, l’informarem sense compromís. Visiti el nostre Instagram i YouTube, podrà observar els nostres muntatges.

 

Posicionament SEO realitzat per PosicionandoT.