Lloguer de pantalles LED WALL d’exterior per a esdeveniments

Pantalles LED exterior escenaris

Les pantalles led gegants d’exterior estan pensades per al seu ús en esdeveniments multitudinaris. Com a concerts, esdeveniments culturals, fires, espectacles, esdeveniments esportius, corporatius… Esdeveniments on comptar amb una pantalla gegant en lloguer permet comunicar i fer arribar la seva informació a gran quantitat de públic.

SB Service som una empresa especialitzada en el lloguer i muntatge de pantalles led wall. Comptem amb gran experiència en el lloguer de pantalles led i posem a la seva disposició un servei de lloguer de pantalles LED que inclou el transport, muntatge i posada en marxa de tots els components tecnològics necessaris per al seu correcte funcionament.

Lloguer de pantalles led p3.9 d’exterior

Les pantalles led permeten crear pantalles de gran format que s’adapten a les teves necessitats gràcies a la seva estructura modular. Podrem realitzar pantalles en diferents formes tant verticals, com a horitzontals. En diverses grandàries, com 2×1.5m, 2x2m, 3x2m, 3.5x2m, 4×2.5m, 4.5×2.5m

La instal·lació de les pantalles led en lloguer de gran format poden ser col·locades en el sòl, encastades en parets, col·locades en truss… Mostrant una gran imatge o vídeo donis del lloc que desitgi. Permet desenvolupar campanyes de promoció i màrqueting de gran format, fet important en esdeveniments multitudinaris. Les pantalles LED són un element de gran valor afegit en aquesta mena d’esdeveniments, tant en exterior com en interior.

Tecnologia més avançada

SB Service disposem de pantalles led gegants en lloguer d’exterior d’última generació. Amb un píxel pitch pitch p3.9 i freqüència 3840 Hz. Disposem de diferents grandàries, qualitats i característiques.

Pantalles led d’exterior

La diferència entre les pantalles de led per a interior o exterior radica en la potència lumínica i impermeabilitat de les pantalles led d’exterior. Les condicions lumíniques són diferents en interior i exterior. Per aquest motiu, les pantalles led d’exterior de gran format necessiten més potència lumínica dels leds, per a aconseguir una gran qualitat d’imatge en l’exterior amb llum solar directa.

A més, les nostres pantalles LED de gran format en lloguer es poden transportar, muntar i desmuntar fàcilment. Des de fires comercials i festivals fins a esdeveniments esportius en interiors i exteriors. Llogar una pantalla de leds d’exterior convertirà el teu esdeveniment en una experiència visual que tots recordessin.

El lloguer de pantalles led d’exterior és ideal per a tota mena d’esdeveniments multitudinaris. Com a campionats de tennis, carreres populars, motos, ciclisme, centres comercials, fires, concerts, mítings… O tot tipus d’esdeveniments multitudinaris. El lloguer d’una pantalla Led Wall d’exterior pot ser complementat amb el lloguer d’equips de so i il·luminació professional, que faran que el seu esdeveniment sigui un èxit.

Servei de lloguer d’audiovisuals

SB Service, des de les nostres instal·lacions de Barcelona oferim el lloguer de pantalles videowall led gegants i altres audiovisuals i interactius tàctils per a ciutats de tota Espanya i Europa. Com Madrid, València, Barcelona, París, Milà Sevilla, Saragossa, Màlaga, Múrcia, Bilbao, Alacant, Tarragona, Mallorca, Berlín, Amsterdam, Girona, Lleida… Comptem amb pantalles led, vídeo wall, televisors, truss negre, truss quadrat i truss circular.

Contacti amb nosaltres, per a rebre un pressupost personalitzat, sense cap mena de compromís. L’informarem dels nostres serveis i tarifes de lloguer d’audiovisuals i dispositius tàctils. Per a seguir els nostres últims i futurs muntatges segueixi’ns en el nostre Instagram i YouTube.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.