Pantalles led d’exteriors en lloguer per a esdeveniments de l’estiu

lloguer pantalles led exteriors barcelona

El lloguer de pantalles led d’exteriors per a esdeveniments celebrats a l’estiu no deixa d’augmentar any rere any. Com, també, ho fan el número esdeveniments celebrats en l’exterior. Com a especialistes en el lloguer de pantalles led d’exterior, volem exposar què són i quins avantatges ofereixen als esdeveniments que incorporen el seu lloguer.

Què són les pantalles led d’exteriors?

Les pantalles led d’exterior són pantalles led amb la protecció necessària per a poder ser utilitzades en l’exterior amb totes les garanties possibles. Podent fer front a tota mena d’inclemències meteorològiques. Des del sol directe fins a la pluja, el vent, la humitat…

Les pantalles led d’exterior són pantalles led conformades per una estructura modular. Que mitjançant la unió de diversos mòduls permet crear pantalles led gegants de gran format. Podent desenvolupar pantalles led de 8x4m, 10×2.5m… O qualsevol grandària que necessitin els organitzadors per a l’esdeveniment celebrat en l’exterior.

Les seves característiques fan que siguin ideals per a esdeveniments celebrats en l’exterior a l’estiu. Aquests tipus de pantalles seran ideals per a dur a terme esdeveniments en èpoques de calor, quan se celebren multitud d’esdeveniments en l’exterior.

Avantatges de l’ús de pantalles led d’exterior

La seva presència permet fer arribar la informació de l’esdeveniment o els missatges publicitaris a tota l’audiència present en aquests. Aconseguint impactar en els presents. Aconseguint millorar el poder d’atracció respecte a la publicitat tradicional.

Gràcies a les característiques de protecció, els organitzadors podran dur a terme els seus esdeveniments en l’exterior sense preocupar-se de les inclemències meteorològiques. A més, gràcies a la lluminositat oferta podrà fer arribar la informació als presents fins i tot amb el sol directe de l’estiu impactant en aquestes.

A més, de les característiques pròpies de lluminositat i protecció, compten amb la resta de característiques de les pantalles led d’interior. Oferint una imatge d’alta qualitat. Gràcies a la seva freqüència i píxel pitch. Aquestes pantalles de gran format amb imatge d’alta qualitat poden ser llogades per tota mena d’empreses i organitzadors, gràcies a la disminució dels seus preus de lloguer.

Les pantalles led d’exterior aconsegueixen millorar la capacitat d’impacte dels organitzadors, impactant a un ampli públic i millorant la transmissió dels seus missatges.

Servei de lloguer d’audiovisuals

SB Service comptem amb una àmplia varietat de pantalles led d’exterior per llogar per a esdeveniments celebrats a Barcelona, Girona, Lleida, Saragossa, València, Tarragona… Gràcies a la seva presència, impactarà amb els seus esdeveniments. A més, comptem amb pantalles led d’interior, tòtems tàctils d’exterior, tòtems tàctils d’interior, quioscos tàctils digitals, pantalles tàctils, tàctils en forma de Telèfon intel·ligent… Si desitja disposar de una pantalla led d’exterior o un altre dels nostres audiovisuals o interactius tàctils, no dubti a contactar-nos.

 

Disseny web desenvolupat per PosicionandoT.