Lloguer de pantalles tàctils en campanyes de màrqueting

pantalles tactils lloguer catalunya

SB service és una especialitzada en el lloguer de pantalles tàctils i la programació per a campanyes de màrqueting o publicitat en centres comercials. Té a la seva disposició un ampli catàleg d’opcions en lloguer. Format per Mupis, Quioscos interactius, Smartphone tàctil gegant giratori, taules tàctils per a nens, tòtem pantalla tàctil d’interior, tòtem d’exterior… Tots són 4k tecnologia capacitiva especial per a màrqueting i publicitat.

Aplicacions personalitzades per a centres comercials

A més de ser especialistes en el lloguer d’interactius tàctils de gran format i audiovisuals per a fires i esdeveniments de llarga durada, comptem amb equip propi de programació. Podent desenvolupar aplicacions, jocs, formularis, estalvis de pantalla, catàlegs digitals… També, adaptem els continguts que tingui la seva empresa a les nostres pantalles verticals 4k.

El lloguer de tòtems digitals tàctils permetrà que la seva empresa pugui crear campanyes cridaneres i personalitzades per a cada client. Aconseguint atreure un gran nombre de visitants o assistents cap a aquesta. Això oferirà una major oportunitat de negoci gràcies a aquesta mena de campanyes. Ja que, si aconsegueix atreure a un major nombre de potencials clients, la probabilitat d’aconseguir un major nombre de vendes i conversions, també, serà major.

Mupis i Tòtems pantalles digitals tàctils

Els Mupis  són productes per a realitzar cartelleria digital peno no són tàctils però compleix un objectiu publicitari, que en l’actualitat els tòtems tàctils amb el mateix espai en ser interactius permeten a l’usuari

Els tòtems digitals tàctils poden ser personalitzats mitjançant aplicacions interactives. Podent crear plantilles informatives, jocs, centrals de reserva, menús, cartes… Creant l’aplicació que desitgi els nostres clients, gràcies a comptar amb equip de programadors propi.

SB Service oferim el lloguer de mupi tòtem tàctil d’exterior amb IP65 per a centres comercials, botigues, hotels, clíniques dentals… Per a ciutats de tota Espanya també realitzem el servei de lloguer opi tàctil d’exterior ip65 com Madrid, Barcelona, Saragossa, Sevilla, Girona, Tarragona, València… En els últims anys hem experimentat un augment dels interactius tàctils en tota mena de sectors, com a turisme, campanyes de màrqueting, centres comercials, esdeveniments esportius, publicitat, hotels, fires i tot tipus d’esdeveniments a l’exterior a Espanya.

Contacti, amb la nostra empresa, en el apartat de contacte. Li enviarem un pressupost adequat a les necessitats de l’esdeveniment a desenvolupar. Per a observar els nostres últims muntatges visiti el nostre Instagram o Youtube.

 

Posicionament SEO per PosicionandoT.